Belevágjak a így, vagy csináljam úgy ahogy eddig?
Bele se merek gondolni, hogy 400 fekvőtámaszig eljutva a maximális erőd fejlesztésére mennyi gondot fordítottál.
Ha ilyenen aggódsz, akkor szerezd be A meztelen harcost, és fejleszd a képességeidet az abban leírt GTG módszerrel a Fegyencedzés mintájára!
Igen, közben gyanítottam, hogy elírás lehet, de nem voltam benne biztos, láttunk már extrém dolgokat.
40 fekvőtámasz szép dolog, de biztos, hogy azok szabályosak? Lassúak és jó technikával kivitelezve? A pattogós fekvőtámasz-ismétlések nem érnek erő szempontjából sokat.
Heti egyszeri edzés elég a szinten tartáshoz, szerintem összezuhanni nem fogsz. De ha aggódsz miatta, továbbra is a GTG-t javaslom.
A GTG módszer lényege egy mondatban: Extrém gyakori edzés szubmaximális ismétlésszámmal. Bővebben nézz utána az ajánlott könyvben!
A Fegyencedzés azért húzós. Ostobaság lenne nagy mellénnyel beleugrani ilyen intenzíven. Részletesen le vannak benne írva ennek okai, ahogy az is, hogy milyen edzésprogramokat javasol. Szerintem maradj azoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!