Mivel/hogyan izmosítsam a combomat (fenekemet)?
Ha vékony vagy akkor tömeget növelj és az mellett hanyagold a futást, ugrálókötelezést.
Amit én szoktam a popsira+combra:(mind súllyal)
kitörés 4*12
lábtolás 4*10
lábemelés hátra (amit R. Réka is szokott csak súllyal) 4*12
lábemelés oldalra:4*10
combhajlító: 4*10
Combfeszítő: 4*10
Amit írtam az egy konditermi edzés. Ha tényleg szeretnél szuper popsit akkor nem csak a megfelelő súlyzóval végzett gyakorlatokat csinálj hanem oda kell figyelj az étkezéseidre!
És ha már 1x elmész konditerembe akkor ne csak popsira és combra gyúrj hanem ablokk mindenre. :)
Hát akkor nem értem, mert dietetikusnak tanulok, ezért az étrendem is rendben van, és múltkor mértünk testzsírt és 30% alatt volt, jobb volt mint az átlag.
Amúgy köszönöm a válaszaitokat, igyekszem figyelni a tanácsaitokra! És bocsi, hogy bunkó voltam, csak felkaptam a vizet, mert nem szeretem ha egyből lenéznek, meg hülyének néznek, csak egyszerűen a sportban nem vagyok otthon :)
Hacsak nem teljesen szakszerű kérdést teszel fel, amihez eleve nagyon érteni kell a témához, mindig lesz, aki lekezelően válaszol és hülyének néz, azokkal nem kell foglalkozni. :)
A 30% testzsír egy nőnek valóban jobb az átlagnál, de még korántsem a feszes kategória. 22% már nagyon szép szálkás. De ehhez megfelelő izomtömeg is kell, mert ha nincs rajtad sem izom, sem zsír, akkor szimplán gebe vagy, és felteszem, hogy nem arra, hanem inkább nőiesen izmos testre hajtasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!