Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás bakancsban?

Futás bakancsban?

Figyelt kérdés

elkezdtem futni egy hete kb, viszont nem tudok magamban megengedni egy normális futócipőt mert krvadrága, viszont még anno összesporoltam magamanak egy jó minőségű túra bakancsot ami tartja a bokát stb.. tehát igen jó viszont még sose futottam benne. Általában este szoktam futni úgyhogy nem sokan néznek, szerintetek jobban járnék ha a bakancsban futnék mint az egyszerű kínai utca cipőben? /sérülések elkerülése végett/

[link] bakancsról kép

2012. jún. 21. 03:00
 1/6 anonim válasza:
Sztem azért túrabakancs,mert túráznak benne,nem futásra találták ki.Inkább akkor a kínai.Plusz gondolom a bakancs nehezebb is.
2012. jún. 21. 03:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan futhatsz benne, én személy szerint földúton,törmelékes úton futok, hiába futó cipő azért nyomja a talpam ha néha rálépek egy olyanra. Illetve a katonák is bakancsba futnak. :)
2012. jún. 21. 07:43
 3/6 A kérdező kommentje:
valószínűleg kifogom próbálni a bakancsot, mert a kínai cipő az durván 500ft-ba került, maximum bakancs nélkül gyorsabban fogok majd tudni futni kis ellenállás sose probléma :)
2012. jún. 21. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
07:43 vagyok. Na, hogy sikerült a futás, melyik mellett maradtál?
2012. jún. 27. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:
elég jó érzés bakancsban futni, kicsit nehezebb de 1 óra után hozzászoktam, rendesen megemeli a bokámat úgyhogy mindent összevetve könnyebb és tovább is bírtam a futást benne :)
2012. jún. 28. 03:22
 6/6 anonim válasza:
Mivel ez taktikai bakancs,(ránézésre egy Magnum márkájú) ezért kemény igénybevételre van tervezve,nyugodtan futhatsz benne.
2015. nov. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!