Olcsó tömegnövelő étrend?
Figyelt kérdés
Sziasztok tömegnövelő étrendet szeretnék kérni , ha lehet részletesen .
14 éves , 55kg vagyok , tehát érhető miért kell.
Sokan mondták , hogy egyik amit tudok , csak ezzel annyi a gond , hogy jól lakom de nem hízok semmit..
Heti 3 alkalommal edzek .
Tápkiegészítőnek ezt ajánlották , mivel nehezen hízom : [link]
A kreatint még nem szedném , mert korai .
Ha esetleg tudtok valami jobbat akkor írjátok le , de persze ekkora mennyiségben kb és 15e. fölé ne menyjen , ha lehet..
Normális válaszokat legyetek szívesek ..köszönöm.
2012. jún. 19. 11:01
12/18 A kérdező kommentje:
Rendben ,köszönöm .
2012. jún. 19. 11:47
13/18 A kérdező kommentje:
Esetleg valami "olcsóbb/nagy mennyiségű TEJSAVÓ fehérjét tudnátok ajánlani ?
2012. jún. 19. 11:53
14/18 kakao01 válasza:
az előbb linkeltem... [link]
15/18 anonim válasza:
Vagy ezt amit az előttem szoló linkelt vagy a vpx syngexet! Az a powerpro egy kevert vacak.
16/18 A kérdező kommentje:
Okés , és az ACTIVLAB MUSCLE UP-ot pihenőnapokon elég reggel ? Csak ezzel az a baj , hogy kettőnknek 1 hónapig se lenne elég..
2012. jún. 20. 11:02
17/18 A kérdező kommentje:
Vagy ha esetleg van még minőségi nagyobb mennyiségben 20e. körül akkor kérlek írjátok le..
2012. jún. 20. 11:07
18/18 kakao01 válasza:
ja van veszel 2 olyat és az 22k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!