Testépítők. Edzésterv mellé milyen legyen a tömegnövelő étrend? 16/F
Így fest az edzésterv (otthonedző vagyok):
H:mell-kar
fekvenyomás rúddal
ferde pad rúddal
ferde pad egykezessel
tárogatás
bicepsz állva rúddal
bicepsz üllve egykezes
kalapács-bicepsz
tricepsznyújtás fekve rúddal
tricepsznyújtás ülve egykezessel
tolódzkodás feltámasztott lábbal
SZ:hát-váll
felhúzás
döntött törzsű oldalemelés
egykezes evezés
húzódzkodás
vállból nyomás
oldalemelés
vállvonogatás
P: láb-has
guggolás
kitörés
merevlábas felhúzás
állóvádli
hasprés
lábemelés
Mindenből 3x10, kivéve vádli és has, abból 20-as szériák. Plusz Heti egy kocogás 20-30perc.
kb. 180cm és 70-75kg vagyok.
Már van egy kis váz a fejemben:
Napi 5 étkezés, reggel zabpehely és valami protein(abban a szar helyzetben vagyok, hogy kajából kéne, mert szüleim nem engednék a tápkieget), aztán napközben 3szori csirke-rizs-zöldség, este pedig sovány túró. Az edzések utáni tápkieg étkezést pedig még valami szilárddal meg kéne toldani. Mennyiségekben is segíthetnétek, mert azt nem igazán vágom még, de már olvasgatok utána!
[link] Itt vannak étrendek, szemezgess.
Egyébként: edzés után mindenképp kellene tejsavó fehérje(30-40g)+ vitargo/dextróz (40g) turmix. A reggeli zabpehely mellé is kéne tejsavó fehérje, de ha nincs, itt jobban elengedhető, mint edzés után. Kajálások napközben: rizs-csirke jó lesz.
kaja mennyiség:
protein 2-2,5g/tskg.
ch 4-6g/tskg attól függ mennyire zsírosodsz
telítetlen zsírsav 1g/tskg
kellenek rostok és sok vitamin.
minimum edzés utánra kellene tápkieg hogy ki tudd használni az edzés utáni szivacs időszakot,ezt szilárd kajával nem igazán tudod kihasználni.
egy jó tejsavó és egy vitargo pl aminostar vitargo 2kiló/4500ft jó lenne.
tejsavóból pl.vpx syngex mehetne edzés után 0,5g/tskg protein legyen az adagban és mehet hozzá 0,7-0,8g/tskg vitargo.
vitaminból pedig egy multipro pakk jó lenne.
szüleidnek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!