A Scitecre miért mondják, hogy amerikai, amikor idehaza készül Budapest határában?
de mercedes van az egész világon és attól, hogy van idehaza gyára még nem magyar cég.
A scitec viszont igen és a magyar piacra gyártanak ill a környező országokba valamennyire. Azért mondják, hogy amcsi mert ez is egy reklámfogás, mondván többen veszik.
a scitec magyar cég, aki a magyar piacra gyárt a magyar átlagidiótának.
A magyar átlagidióta viszont sznob, mint az állat, és nem szívesen vásárol magyarországon készült tápkieget.
Ezért a marketing anyagokban amerikainak láttatják a scitecet. ez a reklámfogás főleg a 90-es években volt jellemző. viszont manapság a scitec erős brand lett idehaza, és ciki lenne bevallani, hogy magyar cég mégiscsak, hiszen ez a márka hitelességét csorbítaná.
Ez olyan mint a Saxoo London...
Az se London:D
Akkor én lehet, h zseni vagyok, mert soha nem hittem a Sciteről, h amerikai és nem is láttam sehol, h úgy hirdetnék magukat. Az igaz, h onnan idnult, de európa legnagyobb tápkieggyártója és a számok nem hazudnak. Vegyed nyugodtan mert semmivel nem rosszabb mint a csilli villi amerikai és vegyed, mert ez a magyar ez a tied!!!
ui.: amit ide haza kapsz nájkot meg tájfont az se amerikában gyártják hanem taiwan-on meg kínában.
de európa legnagyobb tápkieggyártója és a számok nem hazudnak.
Akkor Te nem vagy véletlenül a Scitec könyvelője? Mert ha ennyire pontosan tudod, hogy EU legnagyobbbja, akkor az éves árbevételét tudod. Meg mondjuk lehet, hogy tudod az amcsi BSN, Muscletech, vagy a német Best Body, Body Attack, meg sorolhatnám a többi EU-s nagy gyártók és foglamazók éves árbevételt is.
és vegyed, mert ez a magyar ez a tied!!!
Mi a magyar? A piros átlátszó BSN-től koppintot doboz? Mert idehaza nincs proteint, glutamin, stb. gyártó gyár. Tudtommal ezek országhatáron kivűl esnek, mert a szarvasmarha telepeket már a 80-as évektől beszántották, a tejipar meg hol is van?
Azért, mert sok hülye van, aki szerint a magyar termék rossz, az amerikai viszont egyenes út az üdvözülésbe.
Nem veszem a magyar márkákat (Biotech, Scitec), de csak azért nem, mert sunyi módon hallgatnak a magyarságukról.
Hoppá, meg azért, mert iszonyúan túl van árazva mindkettő. Ebből a pénzből veszek világszerte ismert márkát.
Hányinger.
"Jó" a honlap is. Sok sületlenség ez elvekről, csak éppen a cégtörténet része hiányzik. Kiváló húzás még a floridai, meg egyéb kamu amerikai postacím megadása is a termékeken.
Sok tájékozatlan, budibilderen.hu-n magát felszívó és normális tápanyagbevitel helyett nitroxokat tömő ember pedig a cím alapján veri a mellét, hogy "de ez amerikai, rá van írva." :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!