Ha nem vagyok tehetős, milyen ételeket ajánlanátok testépítéshez?
az az igazság hogy nem vagyunk gazdagok, 16/f létemre a nyári munkából jövő pénzt szeretném a kondizásba fektetni
edzés utánra tudok magamnak tejsavót és dextrózt biztosítani
tehát a kérdés: melyik a legolcsóbb fehérjeforrás? csak hobbiszinten
tömegnövelő étrendet biztosíts elsősorban ne tápkieget.
elsőnek csak annyit hogy a tojás nem olcsó fehérje forrás.
egy egész tojásban van max 6g protein és 40-50 forint os áron vesztegetik.
azért az aligha olcsó fehérje forrás.
olcsó tejsavó pl.myprotein viszont ízesítetlen.
az lenne a jó ha vennél myproteint és vennél hozzá egy vpx syngexet.
myprotein 5kilós és 15ezer
syngex 2,27kilós és 9500ft
tudom hogy ez így drága de nyárvégéig nem kell venned protein az is biztos.
vitamin is kéne abból meg mega daily one vagy btu vitabolic és mellé egy vitaking aszkorbinsav mehetne.
Az a kérdés, hogy vidéken laksz vagy városban?
A tojás nem mindenkinek drága, most is van itthon vagy 50 db, annyit ehetnék, amennyit akarok. A savó is, ha van a közelben tehén, és gyártanak túrót, simán elérhető, annyit ihatnék, amennyit csak akarok. Ez függ a lakhelytől nagyban, belvárosban ritka háziállat a tehén.
még ha vidéken is lakik egyáltalán nem biztos hogy van házi álltjuk történetesen tyúk,a vidékiek nagy többsége nem tart semmilyen baromfit.
ha netán tartanak akkor sem biztos hogy elegendőt.
1 normál tyúk napi 1et tojik.
ha netán van 2 tyúkjuk hát azzal nem sokra megy.
ha meg több van akkor meg lehet hogy érdemesebb eladnia és venni rajta valamit amiből több proteinhez jut mintha a tojást enné meg.
itt nálam falun is 45ft ért megy a tojás háznál.
eladok 10 tojást az 450ft és meg szabadultam 60g proteintől viszont 450ből veszek kb.800g csirkecombot ami meg kb.180g proteint jelent.
mindegy ne barangoljuk el így.
a lényeg hogy a tojás nem tartozik az olcsó fehérje forráshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!