Testépítéshez értők! Ez jó mintaétrend?
196 cm/93 kg-os,24 éves srác vagyok.A súlyom hiába tűnik nagynak,eléggé vékony vagyok,főleg a mellemre és a karjaimra lenne szükség tömegre sürgősen.Elhatároztam,hogy nagyon oda fogok figyelni a kajára,ezért mostantól igyekszem pontosan kiszámolni a napi tápanyagbevitelt.Készítettem egy mintaétrendet,de gondoltam,lecsekkoltatom veletek,illetve tanácsot kérek,mivel lehetne változatosabbá tenni.
Az étrend készítésénél két fő szempont volt: az egyik,hogy vegetariánus legyen,a másik,hogy gazdaságos legyen.Íme az étrend egy napra lebontva:
25O g barna rizs (192g ch/2Og fh)
2OO g zab (114/25)
1OO g teljes kiőrlésű kenyér (7O/15)
15O g kukorica (25/1O)
1OO g lencse (57/26)
5O g olajos mag (1Og ch/12g fh/5O g zsír)
4O g szőlőcukor (35g ch)
1OO g sajt (25g fh/3Og zs)
25O g túró (37g fh)
dupla adag tejsavó (4Og fh)
Ehhez jönne még némi zöldség és gyümölcs,de a makrotápanyagok szempontjából azok kevéssé mérvadóak.Jó lesz ez tömegnöveléshez?A válaszokat előre is köszönöm!
bocs tényleg elnéztem néhány dolgot :( my fault
egyébként miért kell vegetáriánusnak lenned? nem kéne vacakolni a növényi proteinekkel
ma 16:59: szerintem amire Te gondolsz,az a vegán.Én ovo-lakto vagyok,tehát tejterméket,sőt,tojást is fogyasztok,csak húst nem.
kakaoO1-nek: nem lenne kötelező annak lennem,én választottam,az indoklás bonyolult lenne.Legyen elég annyi,hogy nem szívesen eszem húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!