Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha az izom bedurran, annak...

Ha az izom bedurran, annak mennyi idő kell hogy lemenjen, vagy regenerálódjon?

Figyelt kérdés
előre is köszi

2012. jún. 14. 21:06
 1/8 dirtboy ***** válasza:

a durranás az hamar el múlik de a regenerálódás az más tészta,az izomcsoportól is függ meg kajától és pihenéstől is.

minimum 48óra,annyi még kis izomnak is feltétlen szükséges.

2012. jún. 14. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is kb 36óra volt amég lement a bicepszem. Igaz nem volt valami kellemes mert addig ki se bírtam nyújtani teljesen a kezem.Max ha rásegítettem a másikkal.
2012. jún. 15. 08:44
 3/8 kis menö válasza:
0%

ja ez igy van ahogy a töbiek irják de az nem igaz hogy ha beduran akor nem birod kihajlitani a karod.

amásik meg hogy az izom akor regenárolodik amikor alszol elvileg egy alvás után ami legalább 9-óra 2-centivel nönie kéne a karodnak ja az étkezés is sokat számit meg hogy egy nap menyi fehérjét viszel be a szervezet be. na helo.

2012. jún. 15. 11:04
 4/8 dirtboy ***** válasza:

kis menö jó lenne ha nem irkálnál baromságokat,szerinted ezt bárki is elfogja neked hinni hogy 9óra alvás után 2centit nő a kar?

az sem igaz hogy csak alvásnál regenerálódik.

elhiszem hogy még csak 14éves vagy de jó lenne ha a napi hülyeség adagodat nem ide irkálnád hanem mondjuk át mennél a napiszarra.

2012. jún. 15. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:

kis menő, az durva lenne a napi 2 cm. Még havonta is.:)

Gyorsan lenne 60-as karja mindenkinek.

2012. jún. 15. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:

kis menő

Had döntsem már el én hogy kibírom nyújtani a karom vagy sem. Nem azt mondtam hogy 90fokba bírom csak nyújtani hanem azt hogy nem teljesen...

2012. jún. 15. 17:31
 7/8 anonim válasza:
Ember?? Ha hivhatlak igy?! 2centit egy éjszaka alatt még anadrolal se nő . Ember?! 36oràig nem birtad kinyujtani? Ember én volt olyan napi 3. mentem el edzeni de Azt izomlàznak hivjàk neked inkàbb begörcsölt!! A bedurranàs nem màs mint intenziv edzés utàn egy minimàlisan nagyob a térfogata az edzett izomnak kokszal 24 tisztàn 48 ora a regeneràlodàdi id.ö kemeny edzés utàn 7nap(kezdöknek) egy ido utan orulni fogsz ha izomlàz megy bele 20/f 65kiló voltam amikor elkezdtem most 82 màsfél éve edzek. dopping free. Ezeket szedtem elsonek multivitamin mass utana whey gainer 35 c vitamin multivitamin utana ph-x most protein power creatin arthor guard hmb vitaminok asvanyi anyagok bcaa tank stb...
2015. dec. 1. 21:17
 8/8 papajoe93 válasza:

7/7 utolsó válaszoló lenne egy kérdésem.

már nem kötekedés szempontjából de én is másfél éve edzek és 60 kilóról kezdtem és most 90vagyok.

SEMMI KOX!

a kérdésem az lenne feléd hogy te minek szedsz annyi mindent???? de most komolyan tök felesleges annyi mindent össze szedni :D

én bcaa-t, vitamint, és jelen pillanatba tömegmnővelőt ( NITRO GAIN ) szedek na meg persze a full belőtt kaja de semmit nem kimért adagonként eszek hanem amennyi megy. és ennyi.

neked se kellene az a sok szar mert attol nem fogsz jobban fejlődni és nem is leszel jobb.

2016. júl. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!