Ha az izom bedurran, annak mennyi idő kell hogy lemenjen, vagy regenerálódjon?
a durranás az hamar el múlik de a regenerálódás az más tészta,az izomcsoportól is függ meg kajától és pihenéstől is.
minimum 48óra,annyi még kis izomnak is feltétlen szükséges.
ja ez igy van ahogy a töbiek irják de az nem igaz hogy ha beduran akor nem birod kihajlitani a karod.
amásik meg hogy az izom akor regenárolodik amikor alszol elvileg egy alvás után ami legalább 9-óra 2-centivel nönie kéne a karodnak ja az étkezés is sokat számit meg hogy egy nap menyi fehérjét viszel be a szervezet be. na helo.
kis menö jó lenne ha nem irkálnál baromságokat,szerinted ezt bárki is elfogja neked hinni hogy 9óra alvás után 2centit nő a kar?
az sem igaz hogy csak alvásnál regenerálódik.
elhiszem hogy még csak 14éves vagy de jó lenne ha a napi hülyeség adagodat nem ide irkálnád hanem mondjuk át mennél a napiszarra.
kis menő, az durva lenne a napi 2 cm. Még havonta is.:)
Gyorsan lenne 60-as karja mindenkinek.
kis menő
Had döntsem már el én hogy kibírom nyújtani a karom vagy sem. Nem azt mondtam hogy 90fokba bírom csak nyújtani hanem azt hogy nem teljesen...
7/7 utolsó válaszoló lenne egy kérdésem.
már nem kötekedés szempontjából de én is másfél éve edzek és 60 kilóról kezdtem és most 90vagyok.
SEMMI KOX!
a kérdésem az lenne feléd hogy te minek szedsz annyi mindent???? de most komolyan tök felesleges annyi mindent össze szedni :D
én bcaa-t, vitamint, és jelen pillanatba tömegmnővelőt ( NITRO GAIN ) szedek na meg persze a full belőtt kaja de semmit nem kimért adagonként eszek hanem amennyi megy. és ennyi.
neked se kellene az a sok szar mert attol nem fogsz jobban fejlődni és nem is leszel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!