Mennyit kéne ennie egy 180,5 centis,20 éves,61-62kg körüli fiúnak ha izmosodni akar?
Próbálok odafigyelni és egészségesen enni, de szeretnék szép izmos lenni. Múltkor 62 kiló voltam, akkor se volt rajtam felesleg de most fogytam 1-2 kilót.. kockás a hasam, van bicepszem meg ilyesmi és mintha mostanában ezzel a fogyással a fenekemről is eltűnt volna minden (tényleg jobb lett:D) de szerintem már túl vékony vagyok és lehet h elkezdtem izomból is fogyni, pedig egyáltalán nem akartam fogyni, csak izmosodni akarok. Próbálok minél több fehérjét enni, pl ilyesmiket eszem: csirkemell zöldségekkel, zabpehely, tojásrántotta, sok sok gyümölcs, paradicsom, zöldségek, tonhal, ilyesmik. Lehet hogy mostanában kevesebb jó kaja van itthon és ezért fogytam mert nem ettem eleget?
Szoktam edzeni súlyzókkal meg saját súllyal kb 2-3x hetente és szerintem az ételek is rendben vannak csak a mennyiség nem biztos.. ha nincs jó kaja akkor inkább kevesebbet eszem meg nem is nagyon szoktam éhes lenni és jó az anyagcserém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!