Hogy FOGYHATNÉK a combomról?
Figyelt kérdés
NEM AKAROK IZMOS LENNI CSAKIS KIZÁRÓLAG FOGYNI!!!!!2012. jún. 3. 17:36
2/17 A kérdező kommentje:
haha de azért zöldkezet adtam:)
2012. jún. 3. 17:59
3/17 anonim válasza:
A kérdésed haha, mivel nincs helyi fogyás :)
4/17 A kérdező kommentje:
jó akkor hogy tudnék úgy általában fogyni?
2012. jún. 3. 18:03
5/17 anonim válasza:
futás..majd utánna 40perc torna...rubint réka pl. a combodra meg vehetsz futáshoz vérkeringés fokozo krémet és tekercselheted is otthon. :))
tekercselés: speciális folia+vérbőségfokozo krém...majd ágyba be+takaro 1 oráig de ezt rendszeresen kell csinálnod
6/17 anonim válasza:
A tekercselés sz@rt se ér, csak vizet veszítesz, de azt úgyis potolod.
7/17 anonim válasza:
Tekercselés :D Beszarok! Azzal csak kimegy belőled egy csomó víz, jeeee sokat ér :) Max méregtelenítésre ér valamit.
8/17 anonim válasza:
Hogyne lenne jó..ne írjatok már ilyet!!!
tekercselés használható: vízelvonásra,szöveterősítésére, feszesítésre, narancsbőrre,kötőszövetgyengeség esetén, NEM KÍVÁNT ZSÍRPÁRNÁK CSÖKKENTÉSÉRE
HASZNÁLATÁVAL: nyirok és vérker. serkentés, anyagcsere javítás, mérhető eredmény várható rendeszeres használatával
Persze ez csak egy kiegészítőkezelés...mellette futni...6után ne egyél...figyelj oda mit eszel(mindent ehetsz, DE mértékkel!! :)))
a tekercselős voltam 22L kozmetikus.
9/17 anonim válasza:
Igen és a folyadék pótlás fontos utánna...valamit gyakori vizelet ürítés várható, ha jol van tekercselve!
10/17 anonim válasza:
Te kozmetikus lány! Elmagyaráznád nekem, hogy a tekercselés hogy használható fogyásra? Milyen elven fogyaszt? A többivel nem kötözködöm, de ezt vétóznám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!