Hogyan fogyhatnék a csípőmből?
Figyelt kérdés
Diétázok és végzek teljes zsírégető kardiót de a csípőmre szeretnék külön valamiféle gyakorlatokat végezni mert ott utálom a felesleget a legjobban2012. máj. 30. 20:05
1/3 anonim válasza:
Nekem meg pont az a bajom, hogy nincsen csípőm! Nekem a hasamra gyűlik a háj! Ha erre valamit tudnátok tanácsolni a felűlésen kívül, azt megköszönném!
2/3 A kérdező kommentje:
a felüléssel nem mész sokra mert az nem fogyaszt hanem izmosít.hasból csak diétával és kardióval tudod leadni a felesleget
2012. máj. 30. 20:09
3/3 anonim válasza:
Szia, ha szeretsz táncolni akkor ajánlom a hastáncot. Én azt kezdtem el, iszonyatosan béna vagyok, de érzem ahogy megdolgoztatja a csípőmet, fenekemet és a combjaim.
Keress ilyen videókat, én is yutuberól tanulom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!