Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy FOGYHATNÉK a combomról?

Hogy FOGYHATNÉK a combomról?

Figyelt kérdés
NEM AKAROK IZMOS LENNI CSAKIS KIZÁRÓLAG FOGYNI!!!!!

2012. jún. 3. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
*Amúgy mennyire idióta szó már, hogy tekercselés! Te-ker-cse-lés. TEKERCSELÉÉÉÉÉÉÉS! Azt kihagytad amúgy a felsorolásból, hogy tartósít is, ezért nyomatták a fáraók! :D Egyszerűen sziporkázom ma reggel! Na csók, mentem edzeni :D
2012. jún. 4. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Tekercselés OMG, anyukád nem panaszkodik, hogy sokat kell venni hozzá? :D:D:D
2012. jún. 4. 09:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Gyakori vizelet ürítés két dologtól lehet: sok ivástól és betegségtől.
2012. jún. 4. 09:09
 14/17 anonim válasza:
De miért nem akarsz izmosodni? Sokkal kellemesebb fogása lesz a combodnak/fenekednek, ha izmos. Ha meg azért nem akarsz izmosodni, mert már most az vagy, akkor egyszerűen "szálkásíts", az majd a combodról is leviszi a zsírt.
2012. jún. 4. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:

A kozmetikus lány vagyok!

Igen TEKERCSELÉS...mi evvel a baj nem értem! Test tekercselés=Bodywrapping!

A testtekercselés során a kezelni kívánt testrészt egy speciális fóliával tekerjük be. De előtte a bőrt krémekkel, zselével és olajjal, ill. kiegészítő hatóanyagokkal bekenjük(narancs-fahéj-rozmaringolaj, de lehet kapni már kész krémeket is. Megfelelő nyomás erősséggel és tekercselési technikával visszük fel a fóliát. A kézen és lábon át a test közepe felé kifejtett nyomás köv. a szöveteket és az izomzatot összenyomja, a vér-és a nyirokáramlást serkenti. A vérerek mindenhol átjárhatóvá válnak, s a folyadékáramlás jelentősen fokozódik. A salakanyag a nagyobb ereken keresztül eljut a kiválasztószervekig. A vendéget(vagy magadat) melegítő takaróval betakarjuk, ami a hatást fokozza. A páciens betekercselt állapotban 60 percig fekszik, pihen és lazít. Hatására a bőr finomabb és simább, az alak pedig rövid időn belül mérhetően vékonyabb és feszesebb lesz. A heti 2-3 alkalommal végzett kezelés és összesen 8-10 kezelésből álló kúra általában elegedő. Különösen makacs esetben is látványos eredményre számíthatunk a kúra többszöri ismétlésével.

A kezelés előtt:3-4 órában nem ajánlott szilárd étel fogyasztása.

A kúra időtartama alatt: napi 2,5-3 liter folyadék fogyasztása ajánlott.

A KÚRA EREDMÉNYESSÉGÉT SEGÍTI A DIÉTA ÉS A RENDSZERES TESTMOZGÁS.

A kúra időtartama alatt nem ajánlott a napozás és a szoli használata.

Celullitra=narancsbőrre is nagyon jó!!

Ha ennyi nem elég nézz utána a googleba! Én csak segíteni akartam, ötletet adni. Nem értem miért kell belekötni, ha azt sem tudjátok(tisztelet a kivétel), hogy mi ez. Jó lehet kérdezni, hogy írjak bővebben róla. De amikor kiírja, hogy "TE-KER-CSE-LÉS" vagy mi.... hát csak lestem!!!

2012. jún. 5. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Callenetics edzés+ultrahangos zsírbontás. A Callanetics nyújtja a combot, nem lesznek vaskos, izmos combjaid, (hanem karcsú, feszes), az uh. zsírbontás meg leszedi a felesleges zsírt.

Info: [link]

2012. jún. 5. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy mi az, csak mi tanultunk biológiát, attól nem fog fogyni.
2012. jún. 5. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!