Hogyan osszam be úgy az edzést hogy minden izom csoport megfelelően regenerálódjon?
3 napos edzés tervem van, 1 pihenőnappal
1. Mell-Hát
2. Bicepsz-Alkar-Láb
3. Váll-Tricepsz
1. Mell-Hát
2. Bicepsz-Alkar-Láb
3. Váll-Tricepsz
ez több sebből vérzik
1: mell hát: két bazinagy izomcsoport, megdolgozni rendesen kb lehetetlen egy edzéssel, főleg hogy 1.5 nagyon max 2 órába kéne beleférjen. ez felejtős így.
2: bic alkar láb: a lábat én mindig egy egész napra tenném, gugolás, lábtoló, hajlító, feszítő, vádli, ez eleve 1.5 óra nálam nagy intenzitással, plussz a láb nem kis izom...
3: váll tricepsz: alapvetően semmi baj nem lenne vele, de némi csuklyát is kéne edzeni:)
nekem a 4 napos hérfő kedd csüt péntek jött eddig be a legjobban, szerdás pihenővel.
hétfő: mell bicepsz
kedd: láb
szerda: szünet
csüt: váll csuklya
péntek: hát tricepsz
alkar opcionálisan mehet hétfőre vagy péntekre. remélem segítettem, ha nem akkor nézz szét tesztoszteron.hu és társain, rengeteg edzésterv van fent.
Javaslom ezt a cikket nagyon alaposan átolvasni, itt kell, hogy megoldást találj a problémádra, és magad alakíthasd ki a megfelelő módozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!