Hány fekvőtámaszt kéne csinálnom naponta, hogy legyen
látható eredménye? 14-15/F
Az első írta jól, a többi válaszoló még edző terem közelében sem járt!
2012. jún. 12. 20:07
[link]
Ez nem izomnövelésre van, egy darabig fogsz vele fejlődni az elején.
3/11:
Fogalmam sincs, hogy miről beszél...
4/11:
Soha életében nem járt biosz órán.
5/11:
Megnézném te, hogy sportolsz, napi 8-10 órát:DD
A többit inkább nem kommentálnám...
2012. jún. 12. 20:18
Még egy sportgimnáziumban is alap a napi 5-6 órás edzés, próbálj elképzelni akkor egy versenyre felkészítést, vagy legalább vegyél néha egy sportújságot, és olvass, hogy fogalmad legyen a témáról.
2012. jún. 12. 20:46
Nekünk csak napi 3-4 óra sport volt a szakiskolában.
2012. jún. 12. 21:29
15/23 anonim válasza:
basszus, pedig azt hittem, hogy írtam valami okosat. de kár!
azért egy tanácsom fogadd meg kérdező, ne cuccolj. én még nem próbáltam, de volt olyan, hogy a benga előttem kapta elő a fekete neszeszerét(?) amiből aztán elővarázsolta a tűt. nem hiszem, hogy oltást adott be magának.
2012. jún. 12. 21:40
16/23 anonim válasza:
Ha naponta megcsinálsz kb 80-at úgy hogy 5-öt,10-et,15,öt,20-at,aztán visszafele 15 10 5 .kb 10-15 másodperces szünetekkel !tisztességesen! (igaz fekvőtámaszt!!) akkor 1hónap után is látni lehet a fejlődést. Főleg a mellizom és a vállizom fog nőni.)
2012. jún. 12. 23:03
17/23 20YearsSport válasza:
nem tudom mit irtak a tobbiek, lehet ismetlek.
csak egy ket feladatot csinalni veszelye es egeszsegtelen. 14-15 evesen mar evek ota sportolnod kéne és akkor nem lenne ilyen bajod. azt ajanlom valasz magadnak egy sportot, amik egyeznek a celjaiddal. ha az egesz testedet akarod izmosra formalni menj el evezni (nem kajakkkenu!). viszont fokozottan ésszel csinald, mert csunya rokkantsag lehet a vege! ha van kerdesed irj
2012. jún. 13. 01:23
18/23 20YearsSport válasza:
ja es megyegy: az emberek azt hiszik itt lehet irni egy edzestervet es az mindenkinel jolesz. a legnagyobb marhasag! ahhoz latni kell az embert es legalabb 10 percet beszelgetni h tudd h mit kell csinalnod
2012. jún. 13. 01:24
19/23 anonim válasza:
Szia! en 11 eves vagyok, es naponta 3X talan 4X csinalok tizet, es lehet latni a valtozasy ;)
2016. nov. 27. 21:40
Tényleg ne nyúlj a cucchoz! A cuccban rengeteg szteroid és egyéb káros anyag van. Lehet, hogy 3 hónap után Schwarzenegger leszel, de aztán elfognak sorvadni a heréid, rövidlátó leszel, tönkre megy a májad, megnöveled az esélyedet az Alzheimerre és a Parkinson kórra. Ezek még csak az általános mellékhatásai a cuccnak, ha rákos is szeretnél lenni, vagy egy infarktust akarsz kapni 16 éves korodban, akkor csak tessék. Mindenki, a maga szerencséjének a kovácsa. Én nem nyúltam cucchoz és csak helyesen táplálkoztam és sikerült magamra egy ki egészséges izmot felszedni. Csak ne ess túlzásba, mert a lányoknak nem tetszik egy túlgyúrt pasi. Remélem tudtam segíteni és elkerülöd a cuccot.
2017. júl. 31. 13:16
Kapcsolódó kérdések: