Olvasgattam itt a kérdéseket, de kicsit összezavarodtam. Azt írjátok, hogy a haspréstől nem lesz kockás a has, ahhoz aerob edzés kell..jól értettem?
Lány vagyok, elég sovány (172/49), a hasam viszonylag lapos, de nem valami izmos. Szeretnék rajta formálni. Ehhez akkor a hasprések is kellenek ÉS aerob edzés is kell? Vagy elég a felülés, ha nem kell zsírt leadnom?
Tehát futnom nem feltétlenül kell a hasam érdekében, igaz?
És ha megfordítom: mi történik vele, ha csak futok és nem felülésezek?
2012. jún. 10. 22:01
3/9 Hannnibal válasza:
de azért pár kilót felszedhetnél ez nagyon szűk így ez a 49kilo 172 cm
2012. jún. 10. 22:02
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, igyekszem!
2012. jún. 10. 22:04
5/9 Hannnibal válasza:
állati és növényi fehérjéket is 1:1arányban kell bevinni!futástólnem lesz kockás hasad,illetve nem tudom most hogy néz ki,de bizonyos testzsírszázalék alatt mindenkinek látszik,paliknál ez assszem 12,lányoknál 8 de nem biztos
2012. jún. 10. 22:05
6/9 anonim válasza:
ez egy 8 percs hasedzés, ha ezt követed akkor kirajzolódnak
a kockák a kockák azért nem látszanak nálad mert nem elég vastagok, kidolgozottak
nincs szükséged aerob mozgásra, azt azért ajánlják mert zsírégető hatása van , neked most csak hasra kell edzeni
2012. jún. 10. 22:21
7/9 anonim válasza:
Szálkásító diéta és aerob edzés akkor kell ha nagyon zsíros vagy és azt szeretnéd leadni vagy ha kockahasat szeretnél.De ha nem akarsz zsírt leadni csak erősíteni a hasfalad akkor mehet a hasprés. De ahhoz hogy normálisan izmosodjon elegendő kalóriát kell bevinned vagyis tömeget növelni.
2012. jún. 11. 01:48
8/9 anonim válasza:
de ha a kérdezőn nincs felesleg, már pedig 49kg nem hinném hogy van, így ha elkezd hasra edzeni megfognak, izmosodni fog a hasa szemmel láthatóan, a kockák is láthatóvá válhatnak, aerob edzés nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!