Melyiktől lesz hamarabb szép hasam?
Értem,köszönöm a válaszokat. :) A diéta nehézkes lesz,mert szeretek enni :P De ha muszáj...
Én azt olvastam,h a futás elég sok izmot +mozgat. E mellé még mit tanácsolnál Ráffájel?
Teljes testes edzést :)
Ha nem is konditerembe és nem is otthon súlyzóval akkor legalább saját testsúllyal.
Példa egy saját testsúlyos edzésre otthon:
Guggolás
Kitörés
Lábemelés
Hasprés
Fekvőtámasz (szűk és széles kartávolsággal is)
Tolódkzodás
Húzódzkodás (szűk és széles fogással is)
Törzsemelés
Mindből csinálj mondjuk 3 sorozatot. Ha pl összesen 10 fekvőt tudsz megcsinálni akkor csinálj 3x6ot. A végén elmész kicsit futni akár egyenletes akár intervallba lényeg, hogy fuss a végén.
Dehogy vágom nagyon :) Amigo.. na ő vágja :D
Na szóval... elsőnek tudnod kell mennyi a kcal felhasználásod. Ezt itt tudod megnézni: [link]
Ha ez megvan (csak ezt nézd semmi mást) akkor ebből vonj le 500-at. Ezzel megkaptad mennyi kcal mellett tudsz fogyni. Következő lépés, hogy megírod úgy az étrended, hogy testtömegkg-onként minimum 2g fehérje jusson. Napi 5-6 étkezésed legyen úgy, hogy reggelire vidd be a legtöbb ch-t és legkevesebb fehérjét. Vacsira pedig pont fordítva tehát a legtöbb fehérjét és legkevesebb ch-t. Úgy képzeld el mint egy piramist, illetve egy fordított piramist. Próbálj minél lassabban felszívódó ch-kat választani (alacsony gi-ű), kivéve az edzés utáni kajádnál. Elsőnek bonyolultnak hangzik de nem az.
Pl.: mondjuk te egy 170cm magas 65kgos, 20 éves nő vagy aki 5x fogja hetente megcsinálni az edzést amit írtam. A súlytartáshoz kell akkor 2300kcal. Tehát a fogyásodhoz 1800kcal kell minimum 130g fehérjével.
Nézzük az étkezéseket:
1.: 100g zabpehely, 2dl tej
2.: 300g párolt zöldség, 50g csirkemell
3.: 70g rizs (barna), 100g csirkemell
4.: 30g rizs (barna), 200g csirkemell
Edzés után: 3 főtttojás, 50g rizs (sima)
6.: 200g túró
Ez persze csak egy példa volt, variáld úgy ahogy tudod, tehetsz be teljes kiörlésű kenyeret is, ezt már neked kell érezni. Ez még segíthet: [link]
ami kimaradt most így gyors nálam a megfelelő zsír, ezt próbáld olajos magvakkal pótolni. Sok sikert hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!