Hogyan legyen szép, lapos hasam?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,170 cm és 60 kg. Szeretnék fogyni mindenhonnan, de leginkább a hasamról. Nem vagyok dagi, csak nem mozgok eleget. Már nagyon régóta szeretnék szép,lapos hasat, de nem tudom,hogy mi lenne a leghatásosabb,hogy eltűnjenek az úszógumik a hasamról. Utána szoktam olvasni itt a neten az ilyen tornás,fogyós dolgoknak. Mindenhol mást írnak. "A felülésektől nem tűnik el a zsír,csak izmosodik a has." De akkor mi lenne a leghatásosabb? Nyárra már nagyon örülnék ha sikerülne lefogyni a hasamról :)Mit ajánlanátok? Étrend és torna is jöhet! Légyszi csak hasznos kommenteket írjatok. :)2012. jan. 24. 16:57
1/5 dirtboy válasza:
szálkásító diéta és aerob edzés,
járj el futni és elfog tűnni
helyi zsírégetés nincs
2/5 A kérdező kommentje:
Futáson kívűl valami? Utálok futni.:s
2012. jan. 24. 17:27
3/5 dirtboy válasza:
biciklizés?
azt már csak szeretsz
4/5 A kérdező kommentje:
Jó: ) és az ugrálókötél?
2012. jan. 24. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!