Szerintetek mit csináljak? Hogy döntsek?
Segítség kéne mert egy fontos döntés előtt állok..
Vízilabdázom lassan 3 éve, és nagyon tetszik, viszont szeretnék tanulni önvédelmi sportot (mma, krav-maga, stb.) hogy ha utcán ne adj isten megtámadnak, tudjak védekezni, meg ilyesmi.. viszont a két sportot nem tudom egyszerre végezni mert heti 5 vízilabda edzésem van amibe belelógnak az küzdősport edzések (már amiket néztem..) a vízilabdát meg nem szeretném abbahagyni, mert nekem egy nagy álmom hogy válogatott legyek ezért ha kihagyok edzéseket akkor nem fogom tudni elérni ezeket.. viszont a küzdősportot is nagyon akarom.. ha csak rajtam múlna perpillanat a vízilabda mellett állok, de szeretném a véleményeteket kérni hogy mit csinálnátok a helyemben.. köszönöm szépen a válaszokat előre!!
az önvédelem nem a fogásokról szól, hanem arról, hogy nem kerülsz ilyen szituba.
unalomig rágott csont, de ha megnézed a ferenciek terén történt esetet, nincs az a fogás, ami megment attól, ha 6an támadnak meg, hátulról.
Nem kell ezért beb4szva, a telefonodat lóbálva, a környezetet nem figyelve járkálni egyedül az éjszakában, dehamégis, legalább legyen eszed azonnal elfutni. ez az önvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!