Segítség kéne mert egy fontos döntés előtt állok..
Vízilabdázom lassan 3 éve, és nagyon tetszik, viszont szeretnék tanulni önvédelmi sportot (mma, krav-maga, stb.) hogy ha utcán ne adj isten megtámadnak, tudjak védekezni, meg ilyesmi.. viszont a két sportot nem tudom egyszerre végezni mert heti 5 vízilabda edzésem van amibe belelógnak az küzdősport edzések (már amiket néztem..) a vízilabdát meg nem szeretném abbahagyni, mert nekem egy nagy álmom hogy válogatott legyek ezért ha kihagyok edzéseket akkor nem fogom tudni elérni ezeket.. viszont a küzdősportot is nagyon akarom.. ha csak rajtam múlna perpillanat a vízilabda mellett állok, de szeretném a véleményeteket kérni hogy mit csinálnátok a helyemben.. köszönöm szépen a válaszokat előre!!
Nehéz ügy. Ilyen elkötelezetten semmiképp se hanyagold a vízilabdát más sport miatt! Ha körülnézel még, biztos találsz olyan helyet, ahol az edzés nem ütközik a vízilabdás edzéseiddel. Ha heti kettőre elmész, az már elég ahhoz, hogy lassan, de biztosan nekiállj fejlődni. Valahol talán még kora reggeli edzések is vannak.
2012. jún. 10. 17:53
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!
2012. jún. 10. 18:22
3/12 anonim válasza:
Igazán nincs mit.
2012. jún. 10. 18:25
4/12 anonim válasza:
a vizilabdázók jellemzően azok a kis nyápicfajta emberek, akikbe úton útfélen belekötnek...
maradj a vizilabdánál, szereted, lehetőség is van benne, mi kell még? nem azért kell KS-t csinálni, hogy megvédd magad az utcán. Ha ilyen az eszedbe jut, akkor valójában félsz a bunyótól. ha pedig félsz a bunyótól, sose lesz belőled jó harcos. Ha valaki fél a mély víztől, az lehet jó vízilabdázó?
2012. jún. 10. 18:42
5/12 anonim válasza:
keress olyan termet ahol vannak reggeli edzések és menj oda. ha reggel van a vizilabdád akkor meg semmi gond sok edzés van este.
2012. jún. 10. 19:27
6/12 A kérdező kommentje:
3.: hát én még nem vagyok annyira izmos fajta hogy ne kössenek belém mert még csak 14 vagyok.. és igen én félek az utcai verekedéstől mert én még nem tudok olyan önvédelmi fogásokat, hogy megvédjem magam pont ezért szeretnék járni egy önvédelmi sportra ahol megtanulok védekezni.. érted?:-)
2012. jún. 10. 19:28
7/12 A kérdező kommentje:
4.: igen ez a bajom hogy eddig csak délutánit találtam pont akkori amikor vízilabda edzéseim vannak..
2012. jún. 10. 19:29
8/12 anonim válasza:
Keress egy box klubbot vagy bármit ami érdekel, de szerintem egy vízilabdásnak a box lenne a legjobb beszéld meg az edzővel, hogy csak ritkán fogsz járni... egy vízilabdás véleményem szerint alapjáraton tud akkora maflást adni amekkorát nem szeretnék beszopni, tehát ha csak egy kis technikát tanulsz, az erődhöz és fittségedhez már akkor brutál gyilkológéppé változol sok behuzós, füves, bagós, alkoholista, hülye gyerekkel szemben...
2012. jún. 10. 20:54
9/12 anonim válasza:
én egy térkövet hordok a táskámban, ha betalálnak, volt már rá példa, csak körbe körbe hadonászok vele, szerinted fáj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!