Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek?
A barátommal több éve vagyok együtt, de úgy érzem, hogy egyre jobban elhalványul a kapcsolatunk (viták, veszekedések...), de emellett van egy fiú, aki nagyon sokat jár a fejemben, erős vonzalmat érzek iránta, és talán ő is érez irántam valamit, azonban neki van barátnője, de nem tudom, hogy ott hagyná-e értem.
23 L
A fiú akihez vonzódsz nem biztos, hogy tartós kapcsolat lenne. A legjobb családban is vannak viták, veszekedések. Majd túlélitek.
Ha megcsalod a pasidat akkor az életben nem mosod le magadról a "pofátlan rbanc" és hasonló jelzőket.
Nem mind1, hogy min megy a veszekedés
Van amit meglehet beszélni, lehet már mind ketten ki akartok szállni, de egyikőtök se mer lépni
Ha már máson agyalsz, ha elképzelted, mi lenne, ha vége lenne, rég veszett fejsze nyele ez a kapcsolat. Lépj tovább, a mostani párod idejét se rabold.
A másik srác meg ha ugyanígy érez, úgyis dobni fogja a barátnőjét. Ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!