Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? Hogy döntsek? Kit válasszak? Kellene pár jó tanács!
:) úgy tünik ez nem is kérdés számodra sem
nyilván az ex, ha a A és B között kell dönteni,
szereted, isemred, jo a szex, vágysz rá
a másikat szégyenled, rossz az ágyban
szóval semmi értelme nincs vele folytatni, még abban az esetben sem, ha az exel mégsem úgy alakul
nem bántásibol, de ki kell fejeznem nem tetszésemet a srác roma származása okán létrejövö szégyenérzeted miatt - de gondolom látszik, hogy a válaszomban nem volt befolyásoló tényezö
sok sikert a döntés meghozatalában
Nem olyan bonyolult ez, mint ahogy leírtad. A mostani pasid biztonságot nyújt, de nem vagy belé szerelmes. Az exeddel x-er szakítottatok, mégis ő kell. Mi itt a kérdés? Miről győzzünk meg? Hogy maradj a megbízható, de számodra közömbös jelenlegivel? Ne menj vissza az exedhez, akinek a puszta jelenlététől boldog voltál?
Vissza fogsz menni. Vagy összecsiszolódtok és ásókapa, vagy ugyanott fogtok tartani nemsokára, mint eddig... Az élet, és a kémia két ember között ilyen. Ha nincs, vagy nem működik, akkor egy földreszállt angyal is lehet a jelenlegi pasi, akkor sem fog kelleni.
A "cigány vér" miatt szégyellni bárkit, hatalmas ostobaság. Ha ilyen tényleg megfordult a fejedben, kár volt eddig húzni vele, és átverni őt. Mi a fenének voltál együtt valakivel, akit szégyellsz mások előtt??? Ha nem jön közbe az exed, meddig hazudtál volna még mindkettőtöknek?
Igazad van!Szexuálisan vonzódom hozzá,de ugye nem hiszem,hogy szerelmes lennék! És mi van akkor ha 1-2-3 hét után rájövök,hogy még is szeretem?? Jajj anyám:(
Nem tudom,meddig húztam volna:(
Ezt jól megkavartad magadnak. Ez a vége ha az ember nem gondolkodik csak megy a feje után.
Úgy ugrottál bele a régi-új kapcsolatba, hogy a másikat le se zártad így mit akarsz?
Az a szerencsétlen unalmas megérdemli, hogy őszinte légy vele, magaddal és ne járj egy olyannal, aki tutira nem az igazi. Az igazin nem filózik az ember: menjen vagy maradjon?
Úgy néz ki egyiket sem szereted úgy, hogy abból igazi kapcsolat legyen.
Az nem elég, hogy az egyik biztonságot nyújt, de az sem, hogy a másikkal jó a szex mert egy kapcsolat ennél összetettebb és sok mindennek egyeznie kell.
Meglátásom szerint jobban tennéd ha dobnád mindkettőt és tartanál egy kis szünetet. Meg fogod találni az igazit, akinél nem kell gondolkodnod, hazudoznod.
Csak úgy menj bele a következőbe ha az eddigi összes kapcsolatod lerendezted végleg. Így nem csak magadat kínzod hanem másnak is fájdalmat okozol.
Ez lehet nem fog tetszeni,de lesz@rom!!! :)
Szerintem egyiket se,majd találsz egy harmadikat és nem kell agyonvariálnod.
Ez meg 14 éves szint,hogy nem csaltam meg,mert szakítottunk HÁROM NAPJA.
1.Akit megcsaltál tuti nem szereted,nem vonz tehát felejtős.
2. Akivel megcsaltad,szexelhetsz továbbra is,normális kapcsolat úgysem lesz. Ne legyél már naiv,persze azt mutatja,hogy megváltozott.Minden (tiszt. a kivételnek) férfi ezt mutatja ha k@rni akar vagy visszaszerezni egy nőt.
3.Nem vagy katasztrófa,csak a kapcsolatod rossz volt és most megzavarták az agyadat.
Szerintem egy harmadik pasi lesz a megoldás akit tudsz szeretni a 2 exet meg elfelejted.
Sok sikert!
Két kapcsolatban vagy, a régit nem zártad le, úgy kezdtél újba. Felnőtt fejjel úgy érdemes, hogy a régit le zárom, majd az újba úgy kezdek.
Ez , tényleg érdekes. Meg néznélek, amikor a két szék közé ültél. Vagy már ott is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!