Mit tegyek? Tanács kellene!
Egy hozzám nagyon közel álló személy (27 éves) édesanyja haldoklik,és nem tudom hogyan segíthetnék neki! Ilyenkor mit tudnék mondani,vagy tenni? A szívem megszakad,ahogy minden nap látom sírni,mégis olyan tehetetlennek érzem magam!
Ha van valaki aki volt már ilyen helyzetben segítsen!
Köszönöm!
Hallgatni és meghallgatni, amikor kell.
Ezt érezni fogod.
Mást nem tehetsz.
Mondhatod neki, hogy használjon ki minden percet, amit még az anyukájával eltölthet!
Én is elvesztettem egy hozzám közel álló személyt, nagyon hirtelen, elbúcsúzni sem tudtam tőle, és ez nagyon fáj.
Szerintem neki így talán egy picit könnyebb lesz majd feldolgozni, hogy fel tud készülni a dolgokra, tudom elég rosszul hangzik.
LÉgy vele megértő, te ne hozd fel nála a témát, majd beszél róla magától, ha szeretne.
Imádkozom majd értük:)
20l
Egy mellrákos anyuka,-akkor még nem tudtam semmiről- egyszer felhívott telefonon, és azt mondta, ha eljön az idő beszélni szeretne velem. Mondtam oké.
Egyszer csöngött a telefon. Furcsa volt a hangja. Hívott menjek hozzá.
Mentem. Megláttam. Döbbenet.
Meghallgattam, tartottam magam. Arra kért, hogy öleljem meg majd a lányát, ha ő nem lesz.
Megígértem. Megnyugodott.Elbúcsúztunk.
Az idő eljött. És az idő oldott meg mindent.
És az ölelésem.
Tudd, érezd mikor van-, lesz rá szükség, mert itt senkinek nem könnyű. Ott lenni, amikor ott kell, és hagyni, amikor nincs ránk szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!