Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek ha nincs tűz, de hiány annál inkább (+új barátnő)?
Lenne egy kérdésem, ha nem vagy szerelmes Erzsikébe és tűz sincs, akkor miért vagytok együtt?
Nem szeretnélek ezzel megbántani, remélem nem is tettem, csak nem értem.
Köszönöm a választ!
Szerintem várj még egy kicsit Erzsivel és ha továbbra is semmi, akkor lépj túl rajta. De ha Cecillel ellaposodott a dolog akkor hozzá se menj vissza.
Cserkész be új áldozatot :)
Sok sikert!
(Első kommentelő)
Semmi gond, a legjobbakkal is előfordul.
Egy harmadik lányra nem gondoltál még?
Úgy értem, ha ezzel a kettővel bizonytalan vagy, lehet, hogy egy másik lány kéne neked.
mondhatni h hasonló volt a helyzetem?
Lehellel osztalytarsak voltunk. Barátságnak indult de nagyon hamar szerelem lett belôle. Közénk nem az állt h elôzôleg már elhültünk egymástól, hanem egy régi barátnôm akinek Lehel nagyon szimpatikus volt. Na a lényeg az h volt 1bizonyos ok amiért nem voltunk együtt. Nem jártunk együtt de minden alkalmat kihasználtunk h titokba legyen néhány közös élményben részünk. Végül én összejöttem Istivel. Miért? nem tudom, csak ugy mint te is Erzsikevel. Csak ugy jött, talán vigasztalásra vágytam Lehel miatt. Lehel erre inkább összejött a régi barátnôvel. ezután még 3 évig voltunk osztálytársak, 3 évig minden nap bizsergett a levegô köztünk. És mindennap kivántuk egymást, szeretük volna újra átélni ami köztünk volt. Végül a suli utólsó napján, a szallagavató buli után ismét együtt voltunk. És az valahogy annyira jó volt és megnyugtatott, hogy teljesen beletörödtem h ô már 3 éve jár a barátnômmel, nekem is már 3 éves kapcsolatom van ami nagyon kezdett ellaposodni, már semmi kedvem nem lelem benne, de Lehelre nem gondolok ugy h összejöjjek vele, csak néha dumálun, és jó tudni hogy van valaki akihez mindig mehetek ha kicsit jó volna odabujni valakihez.
Addig nem oldódott meg, mig a suli véget nem ért? Vagy addig amig ujra le nem feküdtem vele? Nem tudodm. de ez a kettô közül egyik a megoldás. Esetleg próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!