Nem tudom hogyan tovább. Hogyan döntsek?
Tehát.
23 éves egyetemista srác vagyok, és bizony súlyosan elbizonytalanodtam a jövőmet illetően. Második éve járok az egyetemre, töriszakra, és úgy érzem, ,,elvesztettem" a motivációmat arra, hogy folytassam. Valahogy nem találom a helyemet a világban, legalábbis ebben a mai világban, mivel azok az értékek, szokások, amikre lettem nevelve szüleim által, amiket vallok, manapság már nem divatosak. (gondolok itt a becsületre, tisztességre, őszinteségre.) Párkapcsolatom nem sok volt, és most sincs... ez is fontos tényezőként jelenik meg abbéli elhatározásomban, hogy nem tanulok tovább, hanem otthagyom az egyetemet. Mivel nincs párom, így családra sincs esélyem, azaz jelenleg saját magamon kívül nincs kit eltartsak, és a szüleimet sem nekem kell majd eltartanom (nem vagyunk gazdagok, de nekik lesz annyi ,,örökségük+, hogy idősebb korukban tisztességben meg tudjanak élni.)
Jelenleg egyértelműen úgy látom, hogy egyedül fogom leélni az életemet, ha már a szüleim nem lesznek, ha a barátimat nem nézzük. (itt két emberről beszélek elsősorban, egy lányról és egy fiúról, akik ráadásul egymás jegyesei, szóval nekik is meglesz a saját életük-családjuk.) A gond az, hogy a családom másik ágán (édesanyám nővére, és az ő fia) már ki lett ,,nevelve" egy diplomás főorvos, aki Norvégiában él a családjával... és ezért nem tudom hogy fogadnák, ha én úgymond kétkezi munkára ,,adnám a fejem..." Szóval nagyon elbizonytalanodtam. Tudnátok tanácsot adni, véleményt mondani?
Kérek mindenkit, hogy kulturált formában kommenteljen! Előre is köszönöm :)
az a helyzet, hogy egy ilyen vazlat alapjan nagyon nehez jo tanacsot adni,(es csak ugy hasrautesbol erdo velemymondasnak szerintem semmi ertelme) en pl par dologgal nem vagyok tisztaban amit itt leirtal szoval ha szeretned vagy erdekel a velemyem irj ram priviben
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!