Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? (testépítés)

Melyik a jobb? (testépítés)

Figyelt kérdés
Heti 3 edzés egész felsőtestre vagy heti 5, izomcsoportonként(szóval egy izomcsoport heti 1X)?
2012. jún. 10. 15:28
1 2
 11/16 Gergyy ***** válasza:
Te jo isten te ezt komolyan mondod?:D:D Itt most annyi fszságot hordtál össze ebbe a 3-4 mondatodba hogy olvasni is rossz volt... Akkor leirom annak az okos fejednek kezdeném hogy maga a gyurás az pillanatnyi erökifejtések sorozata, és marhára nem az határozza meg hogy te milyen erös vagy.. nem egy és nem két olyan ismerösöm van akik testépitök 1...2 nehogy azt hidd hogy te attol erös vagy hogy beleguggolsz vagy belenyomsz a 120 kiloba egyszer vagy kétszer, mert ez pillanatnyi mozgás, ellenben a fegyencedzésben itt nem egy darab egy kezes fekvöröl beszélünk hanem mondjuk 25 röl vagy 100 rol öcsém, azért én megnézném hogy nyomsz le 20 egykezes fekvöt akárki is vagy:) Továbbá ha kicsit tájékodoznál azt is megtudhatnád hogy a sulyzos edzés az izomcsoportokat külön külön moztgatja meg egymástol függetlenül és csak az izomszövet térfogatát növeli, az izületek, inak erösségét ami a legfontosabb azt nem.. épp ezért van az hogy a izomtömeg nem egyenesen arányos az erövel csak az a baj hogy neked is át van mosva az agyad és azt hiszed ha 45 ös karod van akkor erös leszel. A saját testujjal végzett gyakorlatok azok az izmokat összehangolva mozgatják egyensuly érzéket fejlesztenek, nagyobb funkcionális eröt adnak mint a sulyzos edzések, továbbá álloképességet is adnak. Te szerinted a gladiátorok mikor emelgettek sulyzokat?? Csak megsugom a sötét fejednek hogy ök is a saját testsújjal edzettek és mégis akkora erö volt bennük hogy földig vernének minden vaspumpálot a konditerembe:) Továbbá a rendörségen és a terror elhárito szolgálatba miért nem látsz te testípitőt el tudnád mondani?:) Akkor megsugom.. mert nem az számit hogy te egyszer belenyomsz a 120 kiloba vagy belegugolsz a 130 ba 2-3 at, és visszarakod utána pihensz 5 percet aztán nagy arcod van hogy milyen erös vagy haver...
2012. jún. 22. 20:53
 12/16 Gergyy ***** válasza:
meg ezt elfelejtettem hogy egy pasassal beszéltem a terembe a fegyencedzés és a testépitésröl, és ö is elmondta hogy a testépités csupán az esztétikárol szól semmi másrol..:):) ö is azt mondta hogy a fegyencedzés nagyobb eröt ad... jah és 40 éves ember aki 20 éve a testépitéssel foglalkozik kb... ugy hogy ugy okoskodj:)
2012. jún. 22. 21:06
 13/16 dirtboy ***** válasza:

/Továbbá a rendörségen és a terror elhárito szolgálatba miért nem látsz te testépítőt el tudnád mondani?/

már hogy a pi csába ne lenne

konditermük van te szerencsétlen.

gladiátorok levernének.

verjenek a f aszt érdekli,kit érdekel a verekedés mond már meg?

k urvára nem azért edzek hogy mások ne tudjanak meg verni vagy hogy én verjek meg másokat.

te valami kis takony gyerek lehetsz ha a kondizásról meg mindenféle erőnövelő sportról a verekedés jut az eszedbe.

amit itt fikázol súlyzós edzés még bruce lee is súlyzózott.

biztos azért hogy merev legyen meg hogy hamar kifáradjon a mű izmaival.

az amit te meg pillanatnyi erő kifejtésnek nevezel az azért elég jó hosszú pillanat ugyan is nem egy ismétlést kell végezni és nem is kell elkapkodni a sorozatot.

legalább úgy dumálnál erről hogy lenne testépítésben valami múltad,de egyértelműen megmutatkozik hogy nincs.

és nem az én agyam van átmosva hanem a te agyad mosta át a fegyencedzés mely annyira fikázza a testépítést csak hogy jobban eladható legyen a könyv.

még hogy a rendőrségen fegyencedzés megy.

egy vicc vagy öreg.

egy vicc.

2012. jún. 22. 21:07
 14/16 Gergyy ***** válasza:
A rendörségen a saját testujjal végzett gyakorlatok mennek a kiképzésen csak ugy megsugom egyik haverom készenléti rendörnek tanul, és nem a vasakat pumpálják hanem keményen edzenek saját testsujjal.. fekvötámasz, futás, egymás cipelése, rengeteg féle láb erösitö gyakorlat, hasazások, és sorolhatnám.. nem kimondottan a fegyencedzést csinálják de sokkal inkább az az alapja az egésznek mint a gyurmázás :) Az tény hogy van konditermük de elmondanám hogy az csak az egész edzésük 10% át teszi ki odamennek nyomogatni kicsit hogy azért az izomtömeg fejlödjön... Volt szerencsém van is pár testépitö haverom söt az egyik powerliftes, 20 méter uszás után majdnem beledöglött ugy lihegett.. szintén egy másik gyuros marival usztam majdnem elmerült a tóba e megeröltetö feladattol.. Kérdezem én mit ér ha te a nagy sulyzokat emelgetni tudod, ha a saját testsujodat sem birod el, melette álloképességed sincs és kötött vagy?? ezen kéne elgondolkozni és nem rossz indulatbol irom mielött megint támadnál:)
2012. jún. 22. 21:26
 15/16 dirtboy ***** válasza:

az a baj hogy te az ő példájuk alapján ebből általásítasz.

azt hiszed hogy minden kondis ilyen,és ez bizony nagy hiba.

volt meló helyemen is szerették hogy erős vagyok,azt mondták én kettőt érek mármint két ember ha bármiféle cipekedésről volt szó.

maszek melóm meg légi és földi favágó.

ha nem tudnád milyen a légi akkor nézz után.

egy profi testépítő biztos nem csinálná meg de egy sima ember akinek a testépítés csak hobbi és mellette dolgozik meg mást is csinál az nem egészen olyan mint a testépítők a tv-ben.

viszont egy profinak meg nem kell dolgoznia vagy ha dolgozik is akkor az kondizással kapcsolatos vagy pedig eladó.

ezek szoktak lenni.

de az ifbb profik kb semmit nem csinálnak,nem kell csinálniuk és mégis magas színvonalon élnek csak a testük miatt.

az hogy a kondizást,a súllyal való edzés fikázod teljesen értelmetlen és hülyeség.

a kondizást ki lehet egészíteni fegyencedzéssel nem muszáj a kettő közül választani,lehet a kettő együtt is csinálni.

2012. jún. 22. 22:05
 16/16 Gergyy ***** válasza:
Félre ne értsd, én nem magukat azokat szidom akik a konditerembe járnak, hanem azokat akik csak szedik a sok cuccot és csak kimondottan sulyzoznak, ettöl ök ugyebár kötekvösek lesznek, a sok steroid felfujja öket, és azt hiszik övéké a világ... de ha arrol van szo semmi kardio mozgást nem tudnak csinálni mert megdöglenek... a gyurás önmagában nem jo, söt káros mert tönkre rakja az izületeket, mellé a kardio mozgás szerintem nélkülözhetetlen, csak ugy elmondom hogy én is gyurok még tart a bérletem és az emberek 90% a ott lenn egy steroidpatkány akiknek az arcuk akkora mint az egész terem kb még kezet is alig akarnak fogni...nem bántásbol irtam remélem nem annak vetted, de én kiállok az atletikus mozgás melett egy aktiv robbanékony izomzat amit tényleg hosszu távon lehet terhelni, az az én világom... csak azért irom mert az én tapasztalataim szerint a kigyurt nagy koxos emberek nagyon keménynek hiszik magukat minden téren csak hát jah... a látszat csal, söt nagyon sokakat megtéveszt.. én a tesípitésre soha nem tudtam ugy tekinteni mint sport, ha valaki azért csinálja hogy erönövelés céljábol vagy versenyszerüen powerlifting akkor az jo, söt még azt nem szidom ha valaki azért koxol hogy versenyen jobban teljesitsen.. de ezeket a olajjal bekent vagy a strandon felfujva feszitö izomagyakat nem tudom elviselni...épp ezért irtam hogy nekem mindig is a teljesitmény volt a lényeg nem az esztétika, amugy is a fegyenc edzéstöl is látványosan fogsz fejlödni, igaz nem leszel nagy töle, de arányos és az tényleg eredeti erö:)
2012. jún. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!