Melyik a jobb? (testépítés)
/Továbbá a rendörségen és a terror elhárito szolgálatba miért nem látsz te testépítőt el tudnád mondani?/
már hogy a pi csába ne lenne
konditermük van te szerencsétlen.
gladiátorok levernének.
verjenek a f aszt érdekli,kit érdekel a verekedés mond már meg?
k urvára nem azért edzek hogy mások ne tudjanak meg verni vagy hogy én verjek meg másokat.
te valami kis takony gyerek lehetsz ha a kondizásról meg mindenféle erőnövelő sportról a verekedés jut az eszedbe.
amit itt fikázol súlyzós edzés még bruce lee is súlyzózott.
biztos azért hogy merev legyen meg hogy hamar kifáradjon a mű izmaival.
az amit te meg pillanatnyi erő kifejtésnek nevezel az azért elég jó hosszú pillanat ugyan is nem egy ismétlést kell végezni és nem is kell elkapkodni a sorozatot.
legalább úgy dumálnál erről hogy lenne testépítésben valami múltad,de egyértelműen megmutatkozik hogy nincs.
és nem az én agyam van átmosva hanem a te agyad mosta át a fegyencedzés mely annyira fikázza a testépítést csak hogy jobban eladható legyen a könyv.
még hogy a rendőrségen fegyencedzés megy.
egy vicc vagy öreg.
egy vicc.
az a baj hogy te az ő példájuk alapján ebből általásítasz.
azt hiszed hogy minden kondis ilyen,és ez bizony nagy hiba.
volt meló helyemen is szerették hogy erős vagyok,azt mondták én kettőt érek mármint két ember ha bármiféle cipekedésről volt szó.
maszek melóm meg légi és földi favágó.
ha nem tudnád milyen a légi akkor nézz után.
egy profi testépítő biztos nem csinálná meg de egy sima ember akinek a testépítés csak hobbi és mellette dolgozik meg mást is csinál az nem egészen olyan mint a testépítők a tv-ben.
viszont egy profinak meg nem kell dolgoznia vagy ha dolgozik is akkor az kondizással kapcsolatos vagy pedig eladó.
ezek szoktak lenni.
de az ifbb profik kb semmit nem csinálnak,nem kell csinálniuk és mégis magas színvonalon élnek csak a testük miatt.
az hogy a kondizást,a súllyal való edzés fikázod teljesen értelmetlen és hülyeség.
a kondizást ki lehet egészíteni fegyencedzéssel nem muszáj a kettő közül választani,lehet a kettő együtt is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!