Miért jobb a Gaspari MyoFusion Hydro probiotic, mint az elődje, ha csak 60%-os, és állítólag csökkentett whey és hozzáadott rizs protein van benne?
ez így igaz.
egyszerüen, hogy ujitsanak.
1 nincs myofuison hydro probiotic
2 a probiotikum max a hülyéknek sz@r
3 nincs benne sokkal kevesebb fehérje, 5 adaqggal kevesebbre jön ki kb.
4 whey protein egyre drágább, keresni kell az új de hasonlóan jó forrásokat
5 arról, hogy nálunk drágábban adják Gaspari nem igazán tehet
6 van belőle 10lbs zacskó, nem kell sírni, hogy nincs nagy kiszerelés
7 gyártási körülményekben, technológiában jobb lett
8 sokan fikázzák ránézésre, majd elkezdik inni, aztán mégis dejó nekik
4 whey protein egyre drágább, keresni kell az új de hasonlóan jó forrásokat
7 gyártási körülményekben, technológiában jobb lett
Ezt a két pontot bővebben kifejtenéd. A barna rízs protein miben hasonló a whey proteinhez? Árban biztosan olcsóbb? Amúgy?
Mi az a gyártási körülmény meg technológia? Miben más? Ez érdekelne a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!