Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Bitangjó kérdése:

Mi a véleményetek erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

A terv fegyencedzés és futás.

A. hét

H:fekvőtámasz,lábemelés,fogáserősítés

K:futás

Sz:húzódzkodás,guggolás,vádli

Cs:futás

P:fekvőtámasz,lábemelés,nyak

Sz:futás

V:pihenés

B. hét

H:húzódzkodás,guggolás,fogáserősítés

K:futás

Sz:fekvőtámasz,lábemelés,vádli

Cs:futás

P:húzódzkodás,guggolás,nyak

Sz:futás

V:pihenés

Szerintetek? Ezek mellett érdemes alkarra is edzeni vagy elég a fekvő és a húzódzkodás? Ha esetleg a szombati futást kihagyom és 2 nap pihenőt tartok az is jó nem? Az h reggel vagy este edzek számít vmit?

2012. jún. 7. 22:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ha megcsinálom a napi edzést reggel és este is annak van értelme? Vagy csak lassítom vele a fejlődést? Esetleg 2 sorozat helyett 3at csinálok?
2012. jún. 11. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Napi egy kemény edzés legyen, és utána jobb a pihenő, mert az izmoknak regenerálódni kell. Végezhetsz 3-4 sorozatot is egy gyakorlatból.
2012. jún. 11. 20:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert Wade bácsi ugye azt írja h a "kevesebb néha több". De akkor ha 2 helyett csinálok 3-4 sorozatot mindenből h jobban kifáradjak az jó lesz?
2012. jún. 11. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Amúgy 1-2 hét múlva jön ki a fegyencedzés2.

Azt is érdemes majd meglesni.

2012. jún. 11. 20:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Már kijött nem? Jaffa kiadónál meg lehet vásárolni. Vagy csak előrendelni lehet? :S Na mind1. Úgy várom mint a MESSIÁST :D
2012. jún. 11. 20:27
 16/20 A kérdező kommentje:

Úgy látom, hogy már meg lehet venni :) [link]

De én sajnos a letölthető verziót várom mert most nincs rá keret h megvegyem :(

2012. jún. 11. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezek szerint kijött már. Majd felteszik netre is.
2012. jún. 11. 20:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Az angol verziót leszedtem és megnéztem benne a képeket mert nem tudok angolul :D De kíváncsian várom. A húzódzkodásra kellene vmi jó megoldást találnom mert itthon nem tudom min csinálni max a gerendákon :D viszont itt mellettünk iskola van ahol van egy nagy mászóka. Van vagy 4m magas 2létra az oldalán meg kötél és rúdmászásra alkalmas elemei. Csak nem szivesen lógnék 4 méteren fogáserősítésnél egy kiadós edzés után :D Meg csak jobb lenne itthon az udvaron tolni. Ne kelljen kerítésen átmászkálni :D
2012. jún. 11. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Vegyél húzódzkodó rudat. Be lehet tenni ajtókeretbe. Kb 3000-4000ft.
2012. jún. 11. 20:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Lehet h az lesz. Csak régi építésű a házunk ezért elég vastagak a falak. Kb 3 ajtókeret elférne egymás mellett :D Így kicsit veszélyes a húzódzkodás :D De majd meglátom :)
2012. jún. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!