Mi a véleményetek erről az edzéstervről?
1a
Mell-Tricepsz
Fekvőtámasz 2x10-20
Fekvőtámasz Szűk Kéztartással 2x10-20
Felemás Fekvőtámasz labdával 2x10-20
Tárogatás (Ferde) 4x8
Fekvő Tricepszgyakorlat Francia rúddal 4x8
Egykezes koncentrált tricepszgyakorlat 4x8
Pull Over 4x8
2a
Bicepsz-Hát
Vízszintes Húzás 2x10-30
Cf Támasz
Koncentrált Bicepsz 3x8
Bicepszezés Egykezes súlyzóval állva 3x8
Bicepszezés 30fokos padon 3x8
Mellről nyomás 3x8
Döntött törzsű evezés 3x8
Egykezes döntött törzsű evezés padon 3x8
3a
Váll-Láb
Varjútartás vagy Kézenállás 1-2perc
Döntött Oldalemelés 3x8
Előreemelés 3x8
Egykezes Váltott 3x8
Kitrörés 3x10
Guggolás 3x10
Boksz Ugrás 2x10
1b
Mell-Tricepsz
Fekvenyomás padon 3x8
Fekvenyomás Ferde padon 3x8
Szűk nyomás francia rúddal
Fekvő Tricepszgyakorlat Egykezes súlyzóval 4x8
Egykezes koncentrált tricepszgyakorlat 4x8
Pull Over 4x8
Lórúgás 4x8
2b
Hát-Bicepsz
Híd 3x10
Fekvőtámasz Kifelé néz könyökkel 2x10-20
Cf Támasz
Mellről nyomás 3x8
Egykezes döntött törzsű evezés padon 3x8
Döntött törzsű evezés 3x8
Bicepszezés francia rúddal 3x8
Bicepszezés 45fokos padon 3x8
Kalapács 3x8
3b
Láb-Váll
Kitrörés 3x10
Guggolás 3x10
Boksz Ugrás 2x10
Egykezes Váltott nyomás4x8
Arnold nyomás 4x8
Has (Minden másnap)
Lábemelés fekve 4x10
Hasprés 4x10
Törzsfordítás 4x10
1éve edzem sajnos terembe nem tudok menni mivel edzéssel együtt napi 4órámba lenne.
Eddig heti 3x edzettem most 1hónapja nyomom ezt az edzéstervet.3nap edzés 1nap pihenés felosztásban.
Csak 4db egykezes súlyzóm,francia rúdam,140es egyenes rúdam,dönthető fekvenyomó padom 180as rúddal meg kb 200kg súlyom van.
Várok tippeket hogy min változtassak főleg hátra kéne még valami gykoralt mert se gépem se húzodzkodóm :(
Kajám amennyire tudom rendbe van
Ha jól értem, akkor heti kétszer edzel mindenre, mivel egy pihenőnapod van. nem lesz így jó szerintem. Heti egyszer eddz egy izmot, kivéve has és vádli (ami nincs is benne).
A láb legyen külön nap, és 4 vagy 5 napra oszd el, ha 4 napos: Mell-tric, láb, pihenő nap, hát-bic, hát, vagy mell-bic, láb,pihenő nap, váll-tric, hát, stb.
A mellről nyomást miért háthoz teszed?
5 napra pedig pl.: mell, láb, pihi, hát, váll, kar
Én mindíg 1nap pihenőt tartottam 3nap edzés után és eddig bevált mivel gyorsan regenerálódok.Ezen kívül futni szoktam néha mást nem sportolok.
Mellről nyomást azt döntve csinálom nagyon széles fogással így elvileg a hát edződik.Tudom hogy sérülésveszélyes és nem a leghatékonyabb de más lehetőségem nincs ha tudsz(tudok) jobbat ennyi felszereléssel akkor csinálok mást.
Vádlira se nagyon tudtam mást de a guggolás az megedzi meg a boksz ugrástól is be szokott durrani egy kicsit.
De erre is mondhatnál valami gyakorlatot.
Köszönöm a válaszod!
Eddig sem csináltad jól, nem tudsz regenerálódni rendesen heti 6 nap edzéssel és kétszer mindenre. Hidd el nem jó így.
A mellről nyomás nem megy hátra, ahogy írod, úgy sem, tehát más kell helyette. Én szoktam t-ruda evezést végezni, hogy fogom az egyenes rudat és az egyik végét megpakolom súllyal, a másikat pedig egy sarokba támasztom. Persze rá kell tekerni törölközőt, hogy ne csessze szét annyira a falat. Van hozzá háromszög fogantyúm és azzal végzek evezést. Előtte persze megy húzódzkodás (kell venni egy húzódzkodó rudat, amit ajtókeretbe teszel, nem drága 4000ft), majd megy egykezes és kétkezes evezés. Ennyi a hát és még csuklyára végzek ilyenkor egykezessel vállvonogatást.
Na mindegy, úgysem fogod nekem elhinni, hogy kevesebb edzéssel többre mennél, csináld, ha bírod, de szerintem nem jó. Azért jó edzést! :)
A trudas evezés jó ötlet köszi!
Húzódzkodót kéne vennem de ajtókeretbe nem tudom berakni mert nemrég lett kicserélve mind és 100e-es ajtót nem akarom tönrevágni de kintre veszek egyet télen meg úgy edzek mint a rabok kesztyűbe,kabátba:D
Úgy jobb lenne szerinted ha 3napot edzek 2nap pihenő (ebből az egyiken futok 1órát) aztán megint 3nap edzés?
Montez szerinted az olyan húzódzkodó gyakorlat ér valamit hogy felemelem maximumra a fekvenyomópad tartóit 150cm rárakom a rudat súlyok nélkül és a fekpad (a pad magassága 45cm) végén vagy megtámasztom magam a sarkammal vagy rakok elé egy széket és bicska húzódzkodáshoz hasonlóan csinnálom a gyakorlatot.
Ha érted amit leírtam szerinted hülyeség?
Fekpad nem megy tönkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!