Majdnem rosszul lettem az edzőteremben, mitől lehetett?
Előtte egy órával ebédeltem. Előtte s és közben is ittam. Nem volt komoly edzés. Futópadon gyalogoltam, pici mellezés, aztán lábazás gépekkel. El sem fáradtam. De az utolsó dolognál, amit csináltam, a kitörésél kapkodtam a levegőt és le is izzadtam rendesen. Azt ritkán csinálom csak, így lehet hogy megterhelő volt.
Aztán odamentem a futópadhoz futni, de úgy éreztem, hogyha most nem ülök le vagy nem kapaszkodok meg, akkor elájulok. Álltam ott egy kicsit, ittam, aztán nagy nehezen nekiálltam sétálni a futópadon, és akkor jobban lettem. Azóta is olyan furcsán gyengének érzem magam, és mintha kicsit érezném a szívemet (ezt nem tudom, hogy attól van-e).
Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem. :(
18/L
Szerintem keveset kajálsz és/vagy lement a vércukor szinted.
Egyél kicsit többet és nem fogsz máskor így járni.
mivel edzés elött kajáltál, megemelkedett az inzulinszinted, ami lecsökkenti a kortizol szekréciót. vagyis, a tested nem tud az izmok számára energiát biztosítani hiszen az inzulin nem engedi. ezért a vércukrod használja a szervezet, ez elfogyott, vércukorszint leesett, te meg rosszul lettél. azér lettél rosszul, hogy abbahagyd az edzést.
legközelebb ne egy órával edzés előtt egyél.
Edzés előtt 1,5 órával is ehetsz, de nem mindegy mit és mennyit. Az jó ötlet, hogy két órával előtte zab+protein. Összetett szénhidrát egy kis fehérjével, teljesen jó. Edzés után pedig megint mehet egy protein shake.:)
edzés közben csak vizet, vagy ha mindenképpen akarsz extrát, akkor glutamin is mehet
Persze zab edzés előtt, idióta.
Edzés előtt nem kell enni semmit. midig éhgyomorra edz.
sokan azért esznek edzés előtt, hogy legyen energiájuk. Ez egy jónagy baromság. A test nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!