Testépítők! Ti hogyan szoktátok a zabot fogyasztani?
Figyelt kérdés
Vettem zabot,sima zab,semmi édesítőszerrel.Joghurttal finom,de ha tejjel eszem nagyon rossz.Mondanátok pár "receptet", hogy ti hogyan szoktátok enni?2012. jún. 4. 00:23
1/11 anonim válasza:
csinálsz 1 proteinturmixot tányérba, beleöntesz zabot és over
2/11 anonim válasza:
Én nem vagyok testépítő, de csinálj belőle zabkását. Én direkt erre való zabot használok, de biztos lehet sima zabbal is. 50gramm zabot összekeversz 300ml tejjel és berakod a mikróba kb 2 percre, majd megkevered, és visszarakod a mikróba egy percre. Közben állsz mellette, mert hajlamos kifutni, ha túlemelkedne az edény peremén, akkor kapcsold ki a mikrót, kevergesd meg és kapcsold vissza. Vigyázz, mert nagyon forró. Lehet bele joghurtot, gyümölcsöt, lekvárt, akármit tenni, ha kész, nem tudom ezek közül melyik nem teljesen elképzelhetetlen egy testépítőnek.
6/11 anonim válasza:
1 bögre zab + 2 bögre víz + tűzhely = zabkása. Tejet ne igyál.
7/11 anonim válasza:
ma 00.57, a tej nem fér bele egy testépítőnek, ha komolyan gondolja, mivel nem eszünk-iszunk tejcukrot és tejzsírt. Vízzel fel kell forralni a zabpelyhet, ráönteni két kanál proteint + még egy kis hideg vizet és mehet az arcba. Nem kell annyit variálni.:)
8/11 Diego105 válasza:
Ledarálom a zabpelyhet,rakok 100g-ot a turmixgépbe, rá egy kis meleg víz, hagyom pár percet ázni, megpuhulni, rá 25-30g fehérje, összeturmixolom, beöntöm az arcba és kész.
Nem egy leányálom az íze, de ez van.
9/11 anonim válasza:
ledarálom, összekeverem tojásfehérjével és proteinnel, meg némi vízzel, aztán kisütöm palacsintának :) ( 50g zabhoz használok 1 tfehérjét és 30g fehérjét )
10/11 anonim válasza:
ledarált zab+fehérjepor+víz és összerázom shakerbe és iszom:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!