Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most akkor hogy lehetek erős?

Most akkor hogy lehetek erős?

Figyelt kérdés

Szóval minden kérdésben máshogy írják le. Most hogy van?

Szóval most a saját testsúlyos edzéstől leszek belülről erős az inak és a verekedésbe. A súlyzós edzéstől,konfitol csak kivülről leszek erős nagyok lesznek az izmaim de egy verekedésbe semmit nem ér ?

Most így van vagy fordítva vagy mivan? Valaki magyarázza már el normálisan aki ért hozzá.

2012. jún. 1. 18:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

persze h nem a verekedésről szól a testépítés de a kérdés igen

nyilván ha végzel más fajta edzés is (a te esetedben időnként eljársz focizni) akkor ez a probléma nem lép fel.

de ha csak és kizárólag a két edzés közül az egyiket végzed akkor szerintem az a különbség amit leírtam

persze lehet h tévedek kondizni még most sem sikerült rábeszélnem magam h menjek..

2012. jún. 3. 12:13
 22/32 anonim ***** válasza:
Lehet ötvözni a saját testsúlyos edzést a súlyzóssal. Akkor lesz max erő és erőállóképesség is.:)
2012. jún. 3. 12:17
 23/32 anonim ***** válasza:
ebben viszont teljesen egyetértünk :)
2012. jún. 3. 14:48
 24/32 A kérdező kommentje:
ok akkot montez és utolsó. De a súlyzós edzés avval csak a kezedet edzed szóval a súlyzós edzésbe a lábat saját sulyossal csinálod nem? Akkor nem jó hogy a kezemet súlyzóval,fekvőtámasz de a többit mell izom stb azt kindoba és saját sullyal csinálod nem?( bocs ha rosszul tudom nem voltam még kondiba.)
2012. jún. 3. 16:22
 25/32 anonim ***** válasza:

na hogy a kettőt hogyan kéne variálni azt nem tudom de hogy kondiban nem csak a kezedet tudod edzeni az biztos. vannak mindenféle guggológépek meg ilyesmik de ezekhez nem értek

amúgy hány éves vagy és mihez kellett ez a kérdés?

mert ha verekedni akarsz megtanulni akkor a legfontosabb mindenképp a vmilyen célirányos edzésre elmenni

2012. jún. 3. 17:16
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem hát nem akarok olyan nagy állat izmokat de azért látszon hogy van,inkább erős szeretnék lenni. Montez te hallotam testépitő vagy asszem :D Az edzőgépes kérdésre tudsz válaszolni ?
2012. jún. 3. 17:23
 27/32 A kérdező kommentje:
Igen az tudom hogy a kondiba nem csak a kezemet tudom edzeni hanem minden izmot de a kezemet tudom súlyos edzéssel de a láb,mell,has izmokat saját súlyossal ott is nem?
2012. jún. 3. 17:25
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem így van. Lábra is súlyzóval kell edzeni, miért gondolod, hogy nem lehet. Guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, vádlizás. Minden megy nagy súllyal. Nézz utána a gyakorlatoknak: [link]
2012. jún. 3. 17:57
 29/32 A kérdező kommentje:
Jó kösz hogy mondod szerintem most a fegyencedzést profin megcsinálom minden feladatot és utána jöhet a kondi.
2012. jún. 3. 19:26
 30/32 anonim ***** válasza:

60al tricepszezel? úristen én 20al:S:D

Montez szoktál pull over gyakorlatot csinálni és ha igen mennyivel?

Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak:

-Saját testsúlyos edzés nagy állóképességet,ügyességet,egyensúlyérézéket és egészséget ad.

-Testépítés hatalmas erőt ad viszont nem olyan nagy állóképességet

2012. jún. 5. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!