Most akkor hogy lehetek erős?
Szóval minden kérdésben máshogy írják le. Most hogy van?
Szóval most a saját testsúlyos edzéstől leszek belülről erős az inak és a verekedésbe. A súlyzós edzéstől,konfitol csak kivülről leszek erős nagyok lesznek az izmaim de egy verekedésbe semmit nem ér ?
Most így van vagy fordítva vagy mivan? Valaki magyarázza már el normálisan aki ért hozzá.
persze h nem a verekedésről szól a testépítés de a kérdés igen
nyilván ha végzel más fajta edzés is (a te esetedben időnként eljársz focizni) akkor ez a probléma nem lép fel.
de ha csak és kizárólag a két edzés közül az egyiket végzed akkor szerintem az a különbség amit leírtam
persze lehet h tévedek kondizni még most sem sikerült rábeszélnem magam h menjek..
na hogy a kettőt hogyan kéne variálni azt nem tudom de hogy kondiban nem csak a kezedet tudod edzeni az biztos. vannak mindenféle guggológépek meg ilyesmik de ezekhez nem értek
amúgy hány éves vagy és mihez kellett ez a kérdés?
mert ha verekedni akarsz megtanulni akkor a legfontosabb mindenképp a vmilyen célirányos edzésre elmenni
60al tricepszezel? úristen én 20al:S:D
Montez szoktál pull over gyakorlatot csinálni és ha igen mennyivel?
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak:
-Saját testsúlyos edzés nagy állóképességet,ügyességet,egyensúlyérézéket és egészséget ad.
-Testépítés hatalmas erőt ad viszont nem olyan nagy állóképességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!