Szóval minden kérdésben máshogy írják le. Most hogy van?
Szóval most a saját testsúlyos edzéstől leszek belülről erős az inak és a verekedésbe. A súlyzós edzéstől,konfitol csak kivülről leszek erős nagyok lesznek az izmaim de egy verekedésbe semmit nem ér ?
Most így van vagy fordítva vagy mivan? Valaki magyarázza már el normálisan aki ért hozzá.
az első mondatot ne képzeld oda :D hogy egylábas gugolás.
na ennek a nyomásáról beszélek én, fél kézen a semmiben...
2012. jún. 1. 22:08
12/32 anonim válasza:
Egylábas guggolás simán megy. Az egykezes kézenállás az nem, mert azt gyakorolni is kellene az egyensúly miatt. De én meg 60-al tricepszezek fekve homlokraengedve. De nics értelme a rivalizálának mindenki abban jó amit csinál. Néha teszek be saját testes edzést is, de engem a súlyok legyőzése érdekel. Más pedig saját testes edzéssel él. Nincs ezzel gond, szerintem megfér a kettő egymással. Fegyenc végén pl van hibrid edzés is.
2012. jún. 1. 22:15
13/32 anonim válasza:
igen amikor már annyira erős a lába hogy + súly kell mert egyszerűen túl sok a sorozat, én 1 éve csinálom a fegyencedzést és az 1 lábas guggolás az megy, fekvőből a 8as szinten vagyok, hídból 7, falnál kezen álva már tologatom magam pedig nemrég csinálom azt, idővel meglesz a mester6os
2012. jún. 1. 22:20
14/32 anonim válasza:
Így tovább, de nem kell lenézni a súlyzós edzést sem.
2012. jún. 1. 22:28
15/32 anonim válasza:
ebben a korosztályban az a baj hogy elmegy az ember heti 2szer emeli 2szer a 10 kilót kijön és úgy feszít mintha valami hatalmas lepkéi lennének... ezeket bezony lenézem
2012. jún. 1. 22:33
16/32 anonim válasza:
Én már 26 éve edzem és nagy súlyokkal, de akik kezdők azok is majd később komoly súllyal fognak edzeni. Már ha valaki jól csinálja.
Sok fiatal edz azért keményen.
2012. jún. 1. 22:39
17/32 A kérdező kommentje:
áhh de sok válasz köszi mindenkinek de ne pontozátok le egymást örülök hogy írtatok :D
2012. jún. 2. 16:42
18/32 A kérdező kommentje:
Amugy ebből azt szürtem le hogy mind a kettő kb ugyannyit ér nah de mind1 és ilyen helyzetbe pl ha egy 30 kilóval könnyeb 10 cm kisebb ember ellen melyik a jobb ?
2012. jún. 2. 16:46
19/32 anonim válasza:
én talán úgy fogalmaznám meg a különbséget h a testépítéstől erős leszel erősebb mint a saját súlyostól de verekedésben az erő csak egy faktor.
magyarán igaz h erős leszel de nem lesz nagy erő-állóképességed ezért a tizedik ütés után már a seggeden fogod venni a levegőt
2012. jún. 3. 11:36
20/32 anonim válasza:
Csak azt felejted el kedves utolsó, hogy a testépítés nem a verekedésről szól, nem az a célja. De a ketrecharcosok is edzenek súlyzóval és elég jól bírják tüdővel. Vagy itt vagyok én, aki simán lenyom 1,5-2 óra intenzív focit, ma reggel is voltam, pedig testépítő vagyok. Akkor most mi van?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!