A Kreatin korhoz kötött?
Figyelt kérdés
Hali! 15 éves vagyok, nemrég kezdtem el kondizni, heti 3×90percet, minél előbb szeretném magam láthatóak jó kondícióba hozni. A kérdésem, hogy a kreatin korhoz van kötve, ha igen, akkor miért? Köszönöm.
(Ha rossz helyre nyitottam elnézést, ez az első kérdésem.)
2012. jún. 1. 13:38
21/29 anonim válasza:
Így van, de a Stillmass-t már én is linkeltem neki az első oldalon és nem kapott rá, pedig az a legolcsóbb.:)
22/29 A kérdező kommentje:
Tuti nem okoz veseelégtelenséget?
2012. jún. 2. 13:50
24/29 A kérdező kommentje:
Áá pedig egy csomó helyen írják, meg több helyen, hogy gyerekeknek nem ajánlott, meg 3.5L víz kell rá :D de netkem elhiszem
2012. jún. 2. 13:59
25/29 anonim válasza:
alapból elég folyadékot kell bevinni, igyál sokat!
26/29 anonim válasza:
Látom Montez a probálkosádoat. A kérdező valsózínüleg fel sem fogta. S közvetett kérédeiből én inkább azt látom, ez egy kamu kérdező....
27/29 anonim válasza:
15 évesen minek kreatinoznál 48 kilósan?
28/29 anonim válasza:
Az, hogy van e értelme az más dolog, de baja nem lesz tőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!