Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatin monohidrátot szeretnék...

Kreatin monohidrátot szeretnék szedni. SZERINTETEK?

Figyelt kérdés
17éves vagyok paraméter:180cm,68kg.Kicsit több mint fél éve edzek.Nemtudok hízni, ehetek bármit,gyors az emésztésem és ezért nagyon nehezen fejlődök is(próbáltam már tömegnövelőzni is de szinte semmi)kaja nagyjából rendbe,de most nyári szünetbe nagyon ráfekszek.Fejlődtem azért amióta edzek,látható is meg minden, de egy idelye nem fejlődök.2 doboz crea.tort megettem elsőnél éreztem a hatást ,másodiknál nemsokat ezért is abbahagyom inkább. Szerintetek a kreatin monohidrát kúra fog hozni valamit (fehérjével)?Meg amugy van még 1 doboz cre.torom beszedjem vagy felesleges?

2012. máj. 23. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Jól kiszámolt tömegnövelő étrend kellene. Kreatin monohidtát port vegyél, ne kapszulás túlmarketingelt, drága cuccot.

Edzés után pedig menjen a protein+gyors ch.

2012. máj. 23. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
igen én is porra gondoltam,100% kreatin monohidrát(biotech),tudom rájöttem hogy sz*rt se ér a crea.tor de van még egy dobozom,hiányzik belöle 4 db, eladni már nem tudom,várjak vele? vagy nem lesz bajom ha beszedem monohidráttal? Igen igen étrendet helyre rakom egyből ha elkezdem. Bocsi kezdő vagyok ,a gyors ch az mit takar?És akkor ha betartok mindent akkor elvileg hatásos látható lesz?
2012. máj. 23. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod eladni a creatort, akkor szedd be nyugodtan, de ne két kapszulát ahogy rá van írva. Mehet belőle 4-5 db edzés előtt, mivel csak 1g monohidrát van egy kapszulában és 100mg egyéb, ami semmi.

Tömegnöveléshez legyen meg a 2-2,5g*testtömegkg fehérje és az 5-6g*testtömeg kg szénhidrát(ch).

Gyors ch: dextróz, vitargo, waxy maize, supercarb fast, carbox.

2012. máj. 23. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudtad, hogy alapból kb. minden márka attól a pár gyártól veszi a creatint? Tudtad, hogy sok esetben a márka nevet is megfizeted a termékkel együtt? Tudtad, hogy még mindig a monohydrat a legjobb megoldás (árban is)?

Olvastál már a Cre-tor-ról?

[link]

Akkor miért nem nézel küröl, hogy ugyan azt a monohydrátot a legjobb áron megvehesd?

U.i.:

Mindez vonatkozik minden más alapanyagra.

2012. máj. 24. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!