A Kreatin korhoz kötött?
Hali! 15 éves vagyok, nemrég kezdtem el kondizni, heti 3×90percet, minél előbb szeretném magam láthatóak jó kondícióba hozni. A kérdésem, hogy a kreatin korhoz van kötve, ha igen, akkor miért? Köszönöm.
(Ha rossz helyre nyitottam elnézést, ez az első kérdésem.)
azt ajánlottam
reggel,edzés előtti étkezés előtt és este idd.
este már nem kell hozzá ch.
/szerintem még fölösleges lenne ebben a korban ilyen testsúllyal nem kell egyből ellőni a puskaport/
ez mondjuk úgy hangzott mintha csak párszor lehetne életünkben kreatint használni és utána már nem érne semmit ezért gondoljuk meg jól hogy mikor szedjuk.
én ha most kezdeném és profi szinten akarnám csinálni nem érdekelne a pénz sem akkor bizony használnék kreatint az elejétől fogva mert az is csak segít ezért nem mondom neki sem hogy ne használjon.
mivel a kajája rendben van,van vitamin meg minden nem mondom hogy ne használja.
ha lenne hiányosság akkor persze az már más de így nem látom az okát hogy miért ne használhatna.
most voltam egy CBA boltban és ott is volt por szőlőcukker.
Nem muszáj rendelni.
Valami iszonyatos keveredés van a fejedben a kreatinnal kapcsolatban. Már a kérdés is az!!! Szerinted amikor vörös húsokat eszel, akkor mit eszel?!?! Például kreatint.... is, mivel a legnagyobb mennyiségben található. Szerintem még azzal sem vagy tisztában, hogy ha kreatinról beszélünk, akkor létezhet a mono, a kreatin formulák, kreatin mátrixok, kreatin+szállítók.
Ammennyiben 4.000Ft körüli árban gondolkodsz, akkor itt 3.990Ft 1kg creatin monohydrate.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!