Mit mozogjak itthon? Képpel
valami itthoni torna kellene. futni nem tudok, nagyon sok a kóbor kutya erre, és nem merek :S
RR-ra gondoltam, de mit érdemes?
Alakom:
160cm/73kg vagyok
Párom ért ezekhez az étkezéses cuccokhoz, hogy mit mikor, hogyan, de ő a női részben nem tapasztalt, hogy mit érdemes csinálni. Októberben lesz az esküvőnk, addig egy 15kilót szeretnék fogyni, persze, minél hamarabb, de nincsenek elérhetetlen vágyaim, hogy egy hónap alatt lemenjen...
Milyen tornát javasoltok?
Leírok egy mintaétrendet, mert tudom, hogy mindenki kapásból ezt kérdezi...
reggeli: zabpehely vízzel és egy kis fahéjjal (15gr)
ebéd: zabpehely megint, vagy főtt tojás zöldségekkel
vacsora: csirkemell(10dkg)+rizs(5dkg)+párolt brokkoli
vagy
durumtészta (3dkg)+carbonara szósz(egy adag 101kcal, kb. 3-4X-re fogy el)
ja, és nem éhezek, én ennyivel jól lakok.
heti 1X egy túrórudi
Sűrgősen állj neki!
A 2009-es kiadásában van egy 40 perces blokk,azt csináld legalább heti 4x. Jól megizzaszt!
De tartsd a diétát,mert nem fog menni a fogyás,és kerüld a finomított lisztet.
ez a sŰrgősen állj neki tényleg nagyon jól esett
azt elfelejtettem írni, hogy 83ról indultam, és sport nélkül ment le a 10es
Kicsit molett vagy, de szerintem nem vészes:-)
A sportolást mostmár mindenképp el kell kezdened! Ugyanis minél kevesebb rajtad a felesleg, annál nehezebben megy le. Szóval, ha biztos fogyást szeretnél, akkor fuss, kocogj, biciklizz ( én személy szerint biciklizni imádok).
Milyen fura, ugyanennyi centi és kiló vagyok, mégis tök másképp nézek ki:) Na ennyit arról, hogy mennyire mérvadó a súly:)
Amúgy én is 82 voltam,. Most vagyok 72, én már csak egy 10est akarok ledobni, 60 kiló alatt túl sovány vagyok. ( Lehet nem hiszi el senki, de így se vaygok naygdarab)
Amúgy szerintem jó az étrend, bár én a vacsit enném ebédre, vacsira meg egy kis sovány túrót sonkával, de rizset meg durumtésztát szerintem semmiképp se egyél vacsira. Csak fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!