A lovaglástól hol leszek izmos?
Figyelt kérdés
Ha lovagolok, akkor hol izmosodom? Ugye nem lesz azért olyan vastag a vádlim?:/ Mert nagyon szeretek lovagolni <3 És a lovaglás formázza a feneket?
Értelmes válaszokat légyszives!!
2012. máj. 30. 17:33
2/9 anonim válasza:
hat akikkel én talalkoztam mind izmos volt,de nagyon,tehat vastag.comb,fenek.
3/9 A kérdező kommentje:
aha... köszi, hát, én heti egyszer megyek lovagolni, de csak nyáron, suli mellett nincs rá idő. ettől akkor mi lehet??
2012. máj. 30. 17:57
4/9 anonim válasza:
Heti egy lovazástól kb. semmi változást nem fogsz tapasztalni (hcsak nem totál mozgásszegény életmódot élsz most) De napi egytől sem lenne vastag combod - meg nagy feneked.
5/9 anonim válasza:
heti egy edzéstől semmi :)
Amúgy ez függ attól is, hogy milyen testfelépítésed van. Például barátnőm (10 éve lovagol, van saját lova és szinte minden másnap felül rá) vékony alkat és rajta meg sem látszik, csak a fiúk szerint nagyon formás és kidolgozott a feneke :)
Aztán van egy másik barátnőm, na rajta tényleg észre lehet venni, hogy lovagol. A combjai, vádlija és feneke erős. De például neki a felépítése is erősebb és nagyon sok izom van rajta.
első válaszoló voltam ;)
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!:)
2012. máj. 30. 19:31
7/9 anonim válasza:
Zárójelben megjegyezném, hogy mint férfi, a magam és férfitársaim nevében merve beszélve az erős, izmos női láb igencsak vonzó tud lenni :P Szóval ne félj.
8/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőhöz! :)
9/9 anonim válasza:
Csatlakozom a két előttem szólóhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!