Szerintetek húzódzkodásban és tolóckodásban hány ismétlés mondható már élég jónak?
Figyelt kérdés
ÉS ha súllyal terhelve nézzük ezeknek az egy ismétléses max-ját?
Nekem tolóckodásba megy +60kg-al 2ismétlés
Húzódzkodásba +40kg-al 2ismétlés
83kg körül mozog a súlyom
2012. máj. 26. 12:33
1/3 anonim válasza:
szerintem nincs semmi értelme +60 al tólódzkodni ha csak 2őt tudsz megcsinálni. válassz akkora súlyt amivel belemegy 8-10 4szer, és utána nyomj bele még kb 2-3 at annyival h szétszakadjál majdnem.
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A Kérdező nagyon is jól csinálja. Erőnöveléshez magas ismétlésszám kell.
Remek a teljesítmény, Kedves Kérdező! Ha hatékonyan izmot akarsz növelni, akkor az edzéseiden vedd vissza annyira a terhelést, hogy sorozatonként 4 ismétlés azért menjen, és így eddz kb. 25-ös volumennel! Ha tisztán erőedzést akarsz végezni, a két ismétléses sorozatok is nagyszerűek.
3/3 anonim válasza:
Elnézést, félreírtam, tehát erőnöveléshez alacsony ismétlésszám kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!