Krumplikilenc kérdése:
Kezdőnek tömegnövelő vagy fehérje? (többi lent)
Figyelt kérdés
Most kezdtem el kondiba járni, heti 4-szer edzem.Tudom, hogy nem a poroktól kell várni a csodát,eszem is rendesen és az edzést is keményen csinálom. 178cm és 63 kiló vagyok.A célom az lenne, hogy izomból felszedjek pár kilót. Na szóval a kérdés lényege az, hogy tömegnövelőt használjak vagy a fehérje+dextróz kombináció a célravezetőbb? Az ár-érték arányt figyelembe véve ajánlatokat is várnék konkrét típusra!
Köszönöm!
2012. máj. 23. 19:26
1/8 anonim válasza:
Anyagilag fehérje+dextróz (vagy supercarb fast) a jó választás. pl. vpx syngex: [link]
2/8 anonim válasza:
Először is megfelelő étrend mindenképp amit aztán igényed szerint egészítesz ki, Montez vlaszával teljesen egyet értek, de még mehet mellé ha van rá keret egy jó multi vitamin(Vitabolic, mega daily one).
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind két választ!
Utánaolvastam kicsit és tényleg csak jókat írnak róla.
2012. máj. 23. 20:33
4/8 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy ezt csak az edzés után kell inni v pl. olvastam olyanokat, hogy reggelihez!?
2012. máj. 23. 20:39
5/8 anonim válasza:
Reggel mehet a zabpehelyhez egy adag, de akkor nem kell hozzá gyors ch.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, és egy adagba mennyi fehérje ill. ch kell? 30g fehérje és 50g ch elég?
2012. máj. 23. 20:50
7/8 anonim válasza:
Edzés után testtömegkg/2 fehérje kell grammban. Tehát 80 kilós embernek kell 40g fehérje. De ez kb.50g protein porban van benne.
Dextrózból pedig elég szintén 40-50g.
De csak edzés után menjen dextróz, máskor összetett ch legyen.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. máj. 23. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!