Tömegnővelő-étrendkiegészítő? Milyet?
Boltban a Scitec Nutrition Jumbo Professional-t ajánlották, hogy ezt egyem, mivel magas/vékony vagyok.186/62.
Tapasztalatok a szerrel?
Helyes étrend melett, tényleg fel tudok szedni kb 4kiló izmot, mint ahogy a srác mondta?
Persze, hogy fel tudsz szedni annyit, ha tömegnövelő étrended van. Legyen benne napi 2-2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg szénhidrát.
A Jumbo prof jó lesz neked, edzés után menjen egy adag.
Amúgy ha vennél egy jó tejsavó proteint és hozzá dextrózt vagy supercarb fast-ot, akkor anyagilag is jobban járnál.
4kiló izom az odáig ok, de nem mindegy mennyi idő alatt. Egy doboz/zsák Jumbotól tuti nem szedsz fel 4kg izmot, csak 4kg-al többet fog mutatni a mérleg.
Amúgy én is inkább egy jól belőtt étrendet és fehérjét + szénhidrátot javaslok. Sokkal olcsóbban kijössz és így a reggeli zabot is fehérjével tudod megenni.
Elvileg 40 nap alatt jönne fel ugye az izom.
Értem, lehet akkor nézek valami tejsavósproteint.Valamit tudnátok ajánlani?
Esetleg étrend?Holtudnék utánanézni?Vagy ki tudna nekem összeállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!