Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Fehérje...

Melyiket válasszam? Fehérje vagy tömegnövelő?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy fehérjét biotech Nitro Gold fehérjét 8 féle fehérjével, ez 3700 ft volt 500g,mellé dextrózt teszek és ezt fogyasztom edzések után. Nos azt láttam,hogy a biotech Hyper Mass tömegnövelőben 25%-ban van fehérje,és igy 1 kiló tömegnövelőben 250 g fehérje van. Ami igy 1500ft /500g...nos a dilemma a következő,melyiket válasszam? a tömegnövelőt vagy a fehérje dextróz párost? Illetve egyéb kombinációt? Építő jellegű válaszokat várok,előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 21. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Hatás tekintetében mindegy, szerintem válaszd azt, amivel összességében hosszabb távon olcsóbban kijössz!
2012. máj. 21. 17:25
 2/7 A kérdező kommentje:
igazábol elgondolkodtam rajta,és 500g fehérje a tömegnövelőben 6.000ftba kerülne,míg a másik verzióval 4.000ft fehérje+dextróz és ez lehet minőségibb alapanyag lenne,de továbbra is várom a válaszokat,hátha valaki a tömegnövelő mellett érvel,és arra is kiváncsi lennék!
2012. máj. 21. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Tény, hogy egy rendes tömegnövelőben nem csak dextróz van, hanem minőségibb, összetettebb szénhidrátok vannak, így ha nap közben is fogyasztani akarod, nem csak edzés után, akkor a tömegnövelő érdemesebb lenne. De ha csak edzés után, akkor szerintem nyugodtan mehet csak dextróz, ilyen esetben a fehérje+dextróz kombó jobban megérné.
2012. máj. 21. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
És pld annak lenne értelme,hogy napközbeni fogyasztásra tömegnövelő,és edzések után fehérje+dextróz? vagy ez értelmetlen lenne? probálom kihozni a legjobb kombót..:D
2012. máj. 21. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Fehérje + dextróznak csak edzés után van értelme és az olyan tömegnövelőknek is, amelyek főleg gyors cukrokat tartalmaznak. Más időpontban a gyors szénhidrátokból csak zsír lenne. A fehérje szerintem azért jobb választás, mert lehet reggel a zabpehelyhez is tenni, edzés után meg ugye teszel hozzá dextrózt vagy vitargo-t.

De amúgy tömegnövelő is jó, de én azt nem kajálnám napközben. Az egész dolog úgysem ezen múlik, hanem az étrenden, amit kiegészítesz vele.:)

2012. máj. 21. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Nitro Gold Enzym fusion lehet akkor neked. Ez egy 73%-os protein mátrix + creatinnal. Aranyárban mérve. A Hyper Mass meg egy sima 25%-os WPC-ét + adagonként 3,2g cratint tartalmazó tömegnövelő.

Ha csak ebből a kettőből kellene választanom, akkor a proteinnél maradnék, és vennék hozzá szénhidrátot.

2012. máj. 21. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaz, ez a pont nekem eszembe sem jutott. A tömegnövelő adva van, viszont a fehérjét azzal kombinálod, amivel akarod, ha akarod, zabpehely, vagy főtt rizs (ezt is lehet tenni turmixba), vagy Vitargo. Szóval végeredményben szerintem a fehérjét válaszd!
2012. máj. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!