Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sorttal, mozgással...

Melyik sorttal, mozgással lehet fogyni?

Figyelt kérdés
A futáson kívül , mert azt én is ismerem .
2012. máj. 23. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Lényegében mindegyikkel. A fogyás azon múlik, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz. A minél nagyobb kalóriaégetésben egyes sportok sokat tudnak segíteni, mások kevésbé, de lényegében mind hozzátesz valamennyit.

Én a kettlebellezést és a metabolikus súlyzózást ajánlom leginkább. Nézz utána ezeknek!

2012. máj. 23. 18:22
 2/8 dirtboy ***** válasza:

étrend is kell a biztos fogyásért mert ha csak mozogsz nem biztos hogy fogyni is fogsz,lehet hogy csak állóképességet növelsz.

pl.

-biciklizés

-gyors séta

-elipszis tréner

2012. máj. 23. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Én járok kondizni , a karom szépen keményedik , pl: felülések hasra ?
2012. máj. 23. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:

A felülés jó, de csak ha padon csinálod és lehetőség szerint súllyal, tehát súlytárcsákat tartva a mellkasodon vagy a tarkód mögött. A magas ismétlésszámú felülések nem segítenek az izomépítésben és a fogyásban sem.

Én speciel az ellipszistrénert nem ajánlom, nem éget számottevő kalóriamennyiséget, sima futással vagy biciklizéssel is sokkal többre mész.

2012. máj. 23. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:

az edzés csak kalóriát éget,de ez nem jelenti azt,hogy fogyaszt is.

szóval a diéta az ami fogyaszt.

a legtöbb kalóriát meg a küzdősport,kettlebell,ugrókötél égeti a legrövidebb idő alatt,mert ezek veszik leginkább igénybe az egész testet.

2012. máj. 24. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
menj le bulizni coroba 5-től délig olyat fogysz hogy bes.arás
2012. máj. 24. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:
0:12 Ezzel nem értek egyet. Diéta nélkül is lehet fogyni, amennyiben megfelelően intenzív és jól megválasztott az edzés.
2012. máj. 24. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:

jó persze,ha marad az eddigi x kal bevitele és heti hatszor edz,edzésenként eléget 1000 kalt,akkor valóban fogyni fog,de végülis ugyanarról beszélünk.

a lényeg,hogy kal defbe juttassa a testét.

2012. máj. 24. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!