Hogyan tudok otthoni mozgassal fogyni? Mit csinaljak?
Tudom hogy dieta ez a resze meg is van elegge korbejartam a temat mar, de nem mozdul egy deka sem rolam. Igazsag szerint nem is lehetek tul drasztikus mert 4 honapos babam van aki meg csak szopizik. Rolam mindig is akkor mentek csak le a kilok ha mozogtam is melle, de most mar a babseta keves mert a hideg miatt csak keveset vagyunk kint. Szoval osszesen 20kg van rajtam elege faj a terdem emiAtt meg a hatam is. De van egy elliszis trenerem meg egy nagy sulyos kondigepunk, ilyen : [link]
Hogyan tudnek hatekonyan edzeni hogy fogyjak? Az a baj hogy tok aranytalanul nezek ki mert a felsotestem eros a karom a hatam a hasam hajas, de a labaim fenekem egesz jok maradtak. Sokat olvastam hogy kardiozni is kell meg sulyzozni is de hogyan lennenek jok az aranyok es mennyi kell minimum naponta?
Ne kajálj annyit...
Mozogj sokat...
Erre más megoldás nincsen..
Amíg kizárólag anyatejes a babád (azaz 6. hónapjáig) ne nagyon edzegess, csak nagyon kicsit (a hogyanját majd elmondják a többiek), mert csökkenhet vagy el is apadhat a tejed (ha nem vagy szerencsés alkat).
8-10 hónapos koráig nem nagyon erőltetném ezt a dolgot a helyedben, max. a diétát, de azt is csak ésszel, most Te vagy a bababüfé, csak Tőled kaphatja meg, amire a fejlődéséhez szüksége van.
Nem is beszélve arról, hogy 1 hónap és itt a március, tavaszi séták, pótolhatsz mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!