Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok otthoni mozgassal...

Hogyan tudok otthoni mozgassal fogyni? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Tudom hogy dieta ez a resze meg is van elegge korbejartam a temat mar, de nem mozdul egy deka sem rolam. Igazsag szerint nem is lehetek tul drasztikus mert 4 honapos babam van aki meg csak szopizik. Rolam mindig is akkor mentek csak le a kilok ha mozogtam is melle, de most mar a babseta keves mert a hideg miatt csak keveset vagyunk kint. Szoval osszesen 20kg van rajtam elege faj a terdem emiAtt meg a hatam is. De van egy elliszis trenerem meg egy nagy sulyos kondigepunk, ilyen : [link]

Hogyan tudnek hatekonyan edzeni hogy fogyjak? Az a baj hogy tok aranytalanul nezek ki mert a felsotestem eros a karom a hatam a hasam hajas, de a labaim fenekem egesz jok maradtak. Sokat olvastam hogy kardiozni is kell meg sulyzozni is de hogyan lennenek jok az aranyok es mennyi kell minimum naponta?

2012. febr. 9. 23:23
 1/4 A kérdező kommentje:

Na ez nem az a link lett szoval ilyen a gep:)

[link]

2012. febr. 9. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha van időd rá baba mellett, akkor menjen heti 3 teljes testes edzés és heti 3x40-50 perc ellipszis tréner, és persze az alap a szálkásító étrend (sok fehérje, fokozatosan csökkentett ch, némi telítetlen zsír), body.builderen mindenről találsz még infót. sok sikert :)
2012. febr. 9. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne kajálj annyit...

Mozogj sokat...

Erre más megoldás nincsen..

2012. febr. 9. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Amíg kizárólag anyatejes a babád (azaz 6. hónapjáig) ne nagyon edzegess, csak nagyon kicsit (a hogyanját majd elmondják a többiek), mert csökkenhet vagy el is apadhat a tejed (ha nem vagy szerencsés alkat).

8-10 hónapos koráig nem nagyon erőltetném ezt a dolgot a helyedben, max. a diétát, de azt is csak ésszel, most Te vagy a bababüfé, csak Tőled kaphatja meg, amire a fejlődéséhez szüksége van.

Nem is beszélve arról, hogy 1 hónap és itt a március, tavaszi séták, pótolhatsz mindent. :)

2012. febr. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!