Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás után szoktam enni...

Gyúrás után szoktam enni szőlőcukrot és tojást. Nem lesz ettől bajom, ha minden nap eszem?

Figyelt kérdés

vagy akár csak 2naponta...

Szőlőcukortól nem fog felmenni a vércukorszintem? És a sok tojás miatt nem lesz bajom?

Gondolkodtam,hogy veszek fehérjeport, de még nem szántam rá magam...

2012. máj. 17. 13:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Így van... és nézve pl. a tojás mai árát... lehet h hosszútávon jobban kijönnék belőle. :)
2012. máj. 17. 14:40
 12/20 anonim ***** válasza:

Nemhogy "van természetes fehérje is", hanem _csak_ olyan van, szintetikusan a Craig Venterék állítják elő, hogy belerakják a kólibaciba, hogy megnézzék, ki tudják-e váltani az eredetit. Boltban, tápkiegként 50-100 éven belül abszolút nem fogsz kapni szintetikus fehérjét.

[link]

2012. máj. 17. 14:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Tojással nem annyira, de tejsavó felmegy. Ezért felmegy az inzulinszint is. Emelkedett inzulinszint, megnövekedett nemi hormon kötő globulin (SHBG) --> kevesebb szabad tesztoszteron. A növekedési hormon (továbbiakban GH) szintje is fordítottan arányos az inzulinéval. Külön adalék, hogy a GH jelentős részét az agyalapi mirigy nem alvás közben termeli, hanem nappal! Külön rossz, hogy a növekedési hormon szintje általában alacsony, 3-5 óránként jön egy-egy csúcs. Ha ez belefut egy tejsavófehérje-dextróz, az gondolhatod...

Nem hinném, hogy ez hosszabb távon anabolikus, komplex hormonális folyamatokból van kiragadva az inzulin szénhidrát és fehérjefelépítő szerepe a többi hormon figyelembevétele nélkül!

Tejsavó + glutamin edzés után!

2012. máj. 22. 15:01
 14/20 anonim válasza:
Az a baj,hogy sok termékre nem is az van rá írva ami valójában van benne. Én nem mernék ilyenekben megbízni.
2012. máj. 22. 17:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor ne egyél ilyet Bogi.:)

Azt azért elmesélhetnéd, hogy szerinted akkor mi van benne, ha nem protein.

2012. máj. 22. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
S hogy mely gyártók termékeire gondolsz.
2012. máj. 22. 19:04
 17/20 A kérdező kommentje:

A tegnapi 15:01-es kommentből és az alatta lévő link-ből kiderül,hogy még a dextróz sem jó edzés után...

:DDD

jólvan. ;)

2012. máj. 23. 12:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Mindig fogsz találni ellenzőket. Nincs olyan, hogy egyetértés legyen tápkieg témában.:)
2012. máj. 23. 12:16
 19/20 A kérdező kommentje:

Nincs hát. [-_-]

Minden károsítja az egészséget, ha valaki sportol,akkor is,ha valaki gyúr,akkor is. De inkább gyúrok és úgy károsítom az egészségem,minthogy egy formátlan csökevény maradjak egész életemben...

2012. máj. 23. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Ez a beszéd! Előre!

2012. máj. 24. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!