Ezzel a módszerrel formálódik a testem? (többi lent)
Hetente 2x járok konditerembe, a fennmaradó 3 napon ha itthon csinálok valamilyen dvd-re tornát, attól formálódhatok látványosan? Elsősorban feszesedni szeretnék, és formás lábakat, popsit,vállat. Január óta járok kondizni, tehát valamennyire már alakul, de úgy érzem nem eléggé. Van itthon Béres A., Czanik Balázy dvd-m, illetve Zuzanna edzésére gondoltam még. Akinek van ebben tapasztalata, ossza meg velem, légyszives! :)
Ja, és családanya vagyok, tehát némileg korlátozottak a lehetőségeim. :)
Igen, sokat javulhat a forma konditerem + otthoni edzéssel, ha az étrend is rendben van.
Nagyon jók a bodyrock.tv oldalon található tornák.
Neki is vannak jó edzésvideói: [link]
Köszi a linket, ezt még nem ismertem.
A kaja úgy van rendben, hogy változatos és egészséges, de nem számolgatom sem a fehérjét, sem a ch-t. Egész családra főzök, kivitelezhetetlen, hogy magamra külön. Így is ok.?
Nyilván számolással lenne tökéletes, ezt te is tudod, de ha már csak arra figyelsz, hogy több fehérjét vigyél be sovány húsokkal, tojással, sovány túróval, ill. a ch-t összetett szénhidrátokból vidd be (pl. reggel zabpehely), akkor már sokat tettél a cél érdekében.
Edzés utánra még jól jöhet egy protein turmix.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!