Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel formálódik...

Ezzel a módszerrel formálódik a testem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Hetente 2x járok konditerembe, a fennmaradó 3 napon ha itthon csinálok valamilyen dvd-re tornát, attól formálódhatok látványosan? Elsősorban feszesedni szeretnék, és formás lábakat, popsit,vállat. Január óta járok kondizni, tehát valamennyire már alakul, de úgy érzem nem eléggé. Van itthon Béres A., Czanik Balázy dvd-m, illetve Zuzanna edzésére gondoltam még. Akinek van ebben tapasztalata, ossza meg velem, légyszives! :)

Ja, és családanya vagyok, tehát némileg korlátozottak a lehetőségeim. :)

2012. máj. 11. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, sokat javulhat a forma konditerem + otthoni edzéssel, ha az étrend is rendben van.

Nagyon jók a bodyrock.tv oldalon található tornák.

Neki is vannak jó edzésvideói: [link]

2012. máj. 11. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a linket, ezt még nem ismertem.

A kaja úgy van rendben, hogy változatos és egészséges, de nem számolgatom sem a fehérjét, sem a ch-t. Egész családra főzök, kivitelezhetetlen, hogy magamra külön. Így is ok.?

2012. máj. 11. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván számolással lenne tökéletes, ezt te is tudod, de ha már csak arra figyelsz, hogy több fehérjét vigyél be sovány húsokkal, tojással, sovány túróval, ill. a ch-t összetett szénhidrátokból vidd be (pl. reggel zabpehely), akkor már sokat tettél a cél érdekében.

Edzés utánra még jól jöhet egy protein turmix.:)

2012. máj. 11. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!