Fegyencedzés 17 éves lánynak?
Hallottam már erről, és szeretném elkezdeni, egyrészt mert elég gyenge vagyok, csak a lábam erős, különösen a vádlim a sok futás miatt, de a karom pl. katasztrófa, elég erőtlen, és ezen akarok változtatni. Plusz most szeretnék pár kg-t fogyni (csak esztétikai okból, túlsúlyos nem vagyok), és a futás mellé jól jönne valami "torna" (diétázom, és tudom hogy nem fogyaszt, csak jól esne átmozgatni az izmaimat meg olvastam hogy kéne) és ezt megláttam, elolvastam és nagyon tetszik, az első gyakorlatokat még meg is tudom csinálni, lenne valami sikerélményem. :D
Beválhat erre a célra, jó lenne nekem? Tényleg működik, ha rendesen csinálom, erősebb leszek? Mert olyan nehéz elképzelni, hogy ha szorgalmas vagyok, képes lehetek ilyenekre, ha nem is a mesterfokozatra.
Köszönöm szépen nektek is, még jobban meghoztátok a kedvem. :)
Utolsó teljesen egyetértek veled, butaság ilyenen veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!