Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szálkásító étrendnek ez jó...

Szálkásító étrendnek ez jó egy lánynak?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nincs helyi fogyás,de nekem csak a hasamon van felesleg.Viszont,ha mindenhonnan fogyok,van esélyem a formálódásra emelett?Hogy a többség inkább zsírból menjen le,de az izom kicsit formásodjon?Nem kell nőnie az izmomnak,hanem kerekebb popsit szeretnék és lapos hasat.

Edzés: heti 3 spinning, 2 hot iron

Étrend:

Reggeli: 2 tojásrántotta (1 sárgája,2 fehérje) 2 szelet sim fit toast kenyérrel ( 1db-ba 8 gramm ch van)

vagy jobb lenne 2 deci tejjel a zabkorpát felfőzni kásának?

Tízórai: 1 pohár update joghurt ( ebbe is kb 8 gramm ch van) vagy fehérjeturmix (változó)

Ebéd: 100 gramm hús+ 25gramm rizs

Uzsonna: 100 gramm hús+ zöldségköret

Vacsora: 1 pohár fehérjeturmix

2012. máj. 4. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor lenne jó, ha a napi fehérjebeviteled meglenne 2,5-3g*testtömegkg. Tehát, ha vagy kb 50 kg (csak a példa miatt), akkor kell ugye 125g fehérje. Az étrendben nem adtam össze pontosan, de szerintem nincs annyi, ha menne a reggeli zabhoz egy adag protein vagy több tojásfehérje, jobb lenne. Utolsó kaja lehetne 150g túró (20g fehérje).

ch legyen 2g*testtömegkg. Amúgy jó lesz, de itt van,hogy kellene ezt összeállítani: [link]

2012. máj. 4. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. máj. 4. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!