Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 éves leszek kb fél éve...

15 éves leszek kb fél éve ˇgyúrokˇ elkezdhetek a tömeget növelni fél éven át csak szálkásító gyakorlatokat végeztem mostmár elég szállkás vagyok (erő is van) elkezdhetek tömeget növelni?

Figyelt kérdés

nem nagyon merek elmenni kondi terembe mert félek hogy ki nevetnek vagy valami, eddig itthon edzettem 2 db 7 kilós sulyzóval volt benne huzóckodás bőven, tolóckodás is fekvő támasz,+ a többi sulyzós gyakorlat úgy érzem hogy már el kéne kezdenem tömeget is növelni 169 cm vagyok 58 kg zsír az

szinte semmi sincs rajtam

2012. márc. 25. 21:31
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és melette 1 héten 1 szer járok úszásra is,és bicajozok sokat napi 10 km
2012. márc. 25. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Az étrendtől függ, hogy szálkásítasz vagy tömegelsz. Nincs szálkásító gyakorlat és tömegnövelő gyakorlat.

Kaja legyen 2-2,5g* testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg ch.

Menj terembe nyugodtan, nem nevet ki senki.

2012. márc. 25. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:
2-2,5g* testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg ch. ezt pontossan honnan tudom megállapítani hogy ez milyen kajába és menyi van belőle?? vagy vegyek vmi tömegnövelő szert ??
2012. márc. 25. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt ki kell számolni. Ehhez tudnod kell, a kaják tápanyagtartalmát, melyet a tápanyagtáblázatokban megtalálsz. Pl 100g csirkemellben van kb 25 g fehérje. Mindent nyersen számolj.

Fehérjét ezeből vidd be: sovány hús, tojás, túró, protein tápkieg.

Ch: rizs, krumpli, zabpehely, teljes kiőrlésű tészta, tk kenyér.

Sok zöldség mehet a kajákhoz. Edzés után protein + dextróz is kell.

2012. márc. 25. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
vágjuk, a testzsírodnál csak az agykapacitásod alacsonyabb...
2012. márc. 26. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!