Mit csináljak, hogy ne eresedjen ki/tovább a kezem?
Ami nagyon tetszik, az a bicepszen végigfutó ér, de az nagyon szétágazik, az alkarom nagyon durván ki van eresedve.
1 éve edzek konditeremben.
Nem végzek olyan hűdehatalmas súlyokkal semmi gyakorlatot, ugyanis az izületeimet próbálom óvni.
A kelleténél kevesebbet.
Sajnos a munkahelyemen nemtudok állandóan vedelni, otthon meg sok lenne egyszerre.
túl szálkás vagy ezért látszik annyira
fejlődés egyébként van rendesen,nem kevés a kajád?
Azért kezdtem el terembe járni, mert a genetikámnak köszönhetően, átlagos termetű vagyok, /és ahhoz képest nagyon szálkás de egyátalán nem csontos!!!/ Kb olyan alakom van, ami a nőknek tetszeni szokott. És ezt meg akartam tartani.(Terembe járás elött is volt kockahasam és egy kevés mellizmom.)
Nincs konkrét tömegelő étrendem viszont az olyan étrendekben meglévő kajákat fogyasztom szinte mindíg. Így hát a kaja mennyisége az pont kedvemre van, nem pedig tömegelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!